USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

На Волині через замикання електромережі горів будинок

2 Листопада 2020 09:28
31 жовтня о 12:52 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в господарській споруді у м. Камінь-Каширський.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Волинській області.

За викликом через 2 хвилини прибули рятувальники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини та подали на гасіння ствол першої допомоги. Завдяки оперативним діям пожежу ліквідовано о 13:14. Встановлено, що ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем мами власника господарства. Вогнем частково пошкоджені дерев’яні перегородки та стеля будівлі.

Близько 20-ї години трапилась пожежа в с. Навіз Рожищенського району. За тривожним повідомленням о 20:03 до місця події виїхали рятувальники 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Рожище та сільська команда місцевої пожежної охорони. На гасіння пожежі вогнеборці подали 2 водяних пожежних стволи та спільними зусиллями змогли пожежу локалізували о 20:50, а ще через 15 хвилин її ліквідували.

Вогнем пошкоджено 20 м кв. перекриття будинку, речі домашнього вжитку, ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі від електроприладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus