USD 39.52 39.76
  • USD 39.52 39.76
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

На Волині чоловік, який торгував зброєю, отримав умовне покарання

24 Липня 2023 07:45
Умовний термін на два роки отримав уродженець Тернопільщини, який торгував зброєю. Чоловік під час оперативної закупки продав перероблений пістолет.

Про це йдеться у вироку Камінь-Каширського районного суду.

На початку лютого Віталій Г. переробив стартовий пістолет марки «RETAY РМ» на короткоствольну нарізну вогнепальну зброю калібру 7,65 Browning, яка є придатною для стрільби. Згодом він домовився через Telegram про продаж пістолету та восьми патронів до нього чоловіку, якого, як з’ясувалося, правоохоронці залучили до оперативної закупки.

Зброю злочинець переслав через «Нову пошту» з Тернопільщини у відділенні №2 в Камені-Каширському, отримавши 12 тисяч гривень.

Дії Віталія Г. кваліфікували за ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 263-1 КК України ( незаконна переробка вогнепальної зброї, незаконне зберігання, носіння та збут вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу).

Суд, затвердивши угоду про визнання винуватості, призначив торговцю зброї покарання у виді трьох років та шести місяців позбавлення волі, яке замінив на два роки іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus