USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За незаконну торгівлю зброєю лучанин отримав 4 роки

30 Березня 2015 16:52
Лучанин за торгівлю зброєю таки сяде за грати. Про це інформують у прес-службі прокуратури Волинської області.

Як повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами Служби безпеки України, Державної митної служби та Державної прикордонної служби прокуратури області Юрій Новосад, у жовтні минулого року мешканець обласного центру, згідно з попередньою змовою з групою осіб, на території автомобільної мийки спробував незаконно збути вогнепальну зброю – десять пістолетів-кулеметів "Скорпіон" виробництва Чеської Республіки та боєприпаси до них.

За цей збройний арсенал чоловік мав отримати 20 тисяч євро. Але його затримали "на гарячому" працівники управління Служби безпеки України у Волинській області.

Попри те, що раніше цей громадянин уже відбував покарання за вчинення розбійного нападу, Луцький міськрайонний суд призначив йому покарання, не пов'язане з реальним позбавленням волі.

У зв'язку з призначенням обвинуваченому покарання, яке не відповідає ступеню тяжкості злочину та особі засудженого, прокуратура оскаржила таке рішення суду в апеляційному порядку.

Апеляційний суд області скаргу прокурора задовольнив.

Чоловіка визнано винним у скоєному та призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 30 Березня 2015 20:55
В Шевченковском районе Киева задержали торговца оружием, который привез очередную партию автоматов и патронов. Во время задержания мужчина сопротивлялся и пытался убежать. Милиционеры открыли предупредительный огонь в воздух. Иными словами, подобные дела теперь на Украине являются нормой и пора их легализовать.
Анонім Показати IP 31 Березня 2015 00:51
http://thekievtimes.ua/kyiv/427944-v-kieve-uvelichivaetsya-obem-trofejnogo-oruzhiya-tereshhuk.html В Киеве увеличивается объем трофейного оружия, — Терещук Об этом сообщает Капитал со ссылкой на интервью начальника столичной милиции Александра Терещука газете «Сегодня». «Сегодня в Киеве очень много оружия. Незаконный оборот его в столице увеличился за последнее время даже не в 20 и не в 30, а может, и в сотню раз», — сказал он. По словам Терещука, нелегальное оружие участвует почти в каждом разбойном нападении. «Это и пистолеты, и автоматы, и гранаты, и даже гранатометы… Не скрою, во многих случаях след ведет в места проведения АТО. Некоторые привозят оттуда оружие, боеприпасы, порой не понимая даже, что уже этим совершают преступление», — пояснил он.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus