USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.90

На Волині чоловік хотів незаконно видобути 150 тонн піску: його оштрафували на 8,5 тис. грн

21 Січня 2024 19:01
Штраф у розмірі 8 тисяч 500 гривень заплатить чоловік, який незаконно видобував пісок на Волині та використовував його для власних потреб.

Відповідний вирок ухвалив Ратнівський районний суд.

З матеріалів справи відомо, що в серпні минулого року в Анатолія Л. виник умисел незаконно видобувати пісок, а саме – 150 тонн протягом літа. Чоловік знав про залягання шару піску, який ніхто не видобуває, що розміщений неподалік лісового масиву в межах села Гірники Ковельського району. Однак дозвільних документів на видобуток він не мав, а пісок планував використовувати у власних цілях.

Читати ще: На Волині незаконно видобували пісок: нарахували майже 51 мільйон збитків

7 серпня волинянин приїхав трактором МТЗ-80 з причепом до урочища «Лисуха» в 500 метрах від автодороги М19 сполученням Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече та самостійно видобув 5,6 тонни піску вартістю 1 тисяча 680 гривень. На місці злочину чоловіка з причепом піску затримали працівники поліції.

Між Анатолієм Л. та прокурором була укладена угода про визнання винуватості. Суд оштрафував чоловіка на 8 тисяч 500 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus