USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Поліція спростувала інформацію про вбивство і зґвалтування у Нововолинську

12 Вересня 2019 13:47
На Волині одне місцеве інтернет-видання поширило інформацію про те, що в місті Нововолинську нібито зґвалтували молоду дівчину. Та про інцидент розповіла приятелю, який нещодавно повернувся з зони. А той, за однією з версій, того ж вечора вбив ґвалтівника, а за іншою – закопав живцем. Про це буцімто говорять у Нововолинську. Втім у місцевій поліції про моторошний випадок не чули, пише Волинь24.

За інформацією інтернет-видання, яке пише про моторошну історію, події відбувалися так: вересневого вечора дівчина поверталась додому з розважального закладу. По дорозі її зустрів, а потім переслідував молодик. Він підстеріг дівчину біля озера, десь там згвалтував, заволік на старий цвинтар. Врешті та якось вирвалась і вибігла на дорогу, зупинила авто. Про інцидент розповіла водію, який завіз її до лікарні.

Згодом про насильство дізнався її приятель, добре знаний у кримінальних колах міста, який, до слова, повернувся з зони. Тієї ж ночі він знайшов гвалтівника. За однією версією – забив і закопав, а за іншою – закопав живцем.

Як повідомив в коментарі начальник відділу поліції у Нововолинську Сергій Галащук, про інцидент поліції нічого не відомо. За фактом реєстрації ні зґвалтування, ні виявлення трупа особи у них не було. Звідки журналістка взяла інформацію – невідомо. Вона не називає імен та прізвищ, написане, найімовірніше – вигадка.

«Я не можу прокоментувати ситуацію, бо у нас не було реєстрації зґвалтування, чи виявленого трупа особи. Якби була реєстрація за фактом, я би міг тоді щось пояснити. У нас навіть приблизно такого не було. Якби був факт – була б реєстрація. Зараз не той час, що можна приховати реєстрацію. Фактично цього зробити неможливо».

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини у пресслужбі ГУНП Волині також спростували факти вбивства та зґвалтування. Правоохоронці просять не поширювати чутки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іра Показати IP 12 Вересня 2019 14:24
хай галащук не триндить,згвалтування було, вони бідну дівчину в лікарні так залякали,що вона і заяву певно забрала. а дівчина сирота,нема кому заступитися!!! так що не тринди, начальнік, все було і все ви знаєте!!!! в лікарні кричав на неї саме галащук!!!! і тикав фотографії, вона бідна каже що то не той мужик, а він ій "дивися харашо, і добре думай". це нармально?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus