USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На Волині чиновники готуються відмовитися від паперових документів

7 Травня 2018 16:19
Вже у червні документообіг між органами влади в області відбуватиметься лише в електронному вигляді.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 7 травня.

Як повідомила головний спеціаліст сектору контролю управління справами апарату ОДА Діана Ганіговська-Слюсар, з червня увесь документообіг здійснюватимуть лише через систему електронного документообігу. Тому вже необхідно подбати про належне програмне забезпечення. З 2016 року кабмін перейшов на безпаперовий документообіг між органами виконавчої влади з використанням системи електронної взаємодії. Всі паперові документи не реєструються кабміном, їх не розглядають і повертають адресату.

16 травня планують провести навчання з головами ОТГ: розглянуть питання функціонування системи електронного документообігу та електронне урядування управлінської діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Буквоїд Показати IP 8 Травня 2018 01:48
А як же хакери, віруси, DDOS-атаки? Чи всі вже дружно забули про "Пєтю", коли лягли мережі держустанов і банків? Казали ж наші пращури:"Що написано пером-не вирубаєш "топором"!".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus