USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині державі повернули землі оборони вартістю майже 225 млн грн

5 Грудня 2023 22:22
Органи Волинської обласної прокуратури вживають заходів задля повернення державі земель оборони – прикордонної смуги уздовж українсько-польського кордону.

На виконання рішення Господарського суду Волинської області, яким задоволено позов Ковельської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Волинської обласної військової адміністрації до Рівненської сільської ради Ковельського району, скасовано державну реєстрацію земельної ділянки, що належить до земель оборони, вартістю майже 225 мільйонів гривень загальною площею понад 36 га та повернуто її у державну власність, інформує Волинська обласна прокуратура.

Читати ще: На Волині державі повернули землі оборони вартістю майже 75 мільйонів

У суді прокурори довели незаконність проведення інвентаризації земельної ділянки, розташованої між кордоном та лінією прикордонних інженерних споруджень як земель сільськогосподарського призначення, що обумовило подальше вибуття її із державної власності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus