USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Землі поблизу Луцька вартістю у 18 мільйонів повернули державі

19 Серпня 2016 15:43
За втручання прокуратури Волині державі повернули земельні ділянки вартістю понад 18 мільйонів, - інформують у прес-службі прокуратури області.

Реалізуючи функцію представництва громадян та держави в суді, прокуратура Волині продовжує роботу задля повернення державі незаконно переданих земельних ділянок.

Рішенням господарського суду Волинської області задовольнили позов Луцької місцевої прокуратури до сільськогосподарського приватного підприємства "Рать", головного управління Держгеокадастру у Волинській області, Луцької районної державної адміністрації Волинської області, Гіркополонківської сільської ради Луцького району.

Визналинедійсним договір оренди землі, яка знаходиться на території Гіркополонківської сільської ради за межами населених пунктів, площею понад 118 га, укладений у жовтні 2011 року між сільською радою та сільськогосподарським підприємством, та зобов'язано СГПП "Рать" повернути державі земельні ділянки, орієнтовна ринкова вартість яких - понад 18 млн. грн.

Прокуратура наполягала на поверненні землі державі, адже земельні ділянки у довгострокову оренду передано без проведення обов’язкової нормативної грошової оцінки земель, що призводило недоотримання бюджетом коштів від користування ними.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ато Показати IP 19 Серпня 2016 21:33
Скоро їх відадуть нам героям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus