USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.86

На Волині дев'ятикласник випадково вбив перехожого

2 Травня 2019 16:54
Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури звернувся до суду з клопотанням про застосування примусових заходів виховного характеру до дев'ятикласника, який із необережності убив перехожого, повідомляє прокуратура Волині.

Одразу після опівночі 03 березня 2019 року 15-річний хлопчина поблизу будинку на вулиці Святого Володимира у Нововолинську під час раптово виниклого конфлікту вдарив 37-річного потерпілого в голову. Той упав, ударився головою об асфальт та внаслідок отриманої черепно-мозкової травми помер.

Зважаючи на те, що неповнолітній, який визнав себе винним у скоєному, не досяг 16-річного віку, з якого може наставати кримінальна відповідальність за вбивство з необережності (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 119 КК України), прокурори звернулися до суду з клопотанням про застосування до нього примусових заходів виховного характеру та направлення його на 2 роки до спеціальної навчально-виховної установи для дітей та підлітків до його виправлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Просто Показати IP 2 Травня 2019 17:01
яке милосердне судочинство!
Дед до Просто Показати IP 3 Травня 2019 15:11
А судьи кто?
Анонім Показати IP 2 Травня 2019 17:29
Вдарив в голову,напевно це такі пестощі були,а він взяв і помер,жах,як все необережно.Слідуючий раз буде бити в голову обережніше.Для чого карати,онижедети.
Луцьк Показати IP 2 Травня 2019 17:32
Випадково можна в каку вступити, а це зовсім не випадково!!!
Кех до Луцьк Показати IP 2 Травня 2019 22:27
З юридичної точки зору може бути і необережність запросто, якщо судмедекспертиза покаже , що удар не був причиною смерті , а спричинив падіння і саме удар об асфальт потягнув за собою смерть , тобто по закону виходить, що коли він бив то не хотів вбити, але припускав настання таких наслідків та легковажно на них не звернув уваги - злочинна недбалість, розумію , що не всім вона подобається, але так є,
Тор Показати IP 2 Травня 2019 17:59
Надіюсь у померлого є родичі які через деякий час випадково зустрінуть того малолетку і...........
ще не зовсім свідоми Показати IP 2 Травня 2019 18:13
Аніжедєті.
Олександр Показати IP 2 Травня 2019 18:37
До цього дня в мене була інша уява про необережність...
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 2 Травня 2019 18:48
Випадкове вбивство... Це випадковий малолітній вбивця. Просив у мужика закурити. У того не було. Взяв і вбив. Здається, покійний приїхав із АТО...
лучанин Показати IP 2 Травня 2019 20:47
"прокурори звернулися до суду з клопотанням про застосування до нього примусових заходів виховного характеру ". Шкода, що гуманні прокурори не підвернулися йому під руку.
Вітя Показати IP 2 Травня 2019 23:05
Мусить цей не повнолітній з роботи повер ався,і захотілось цигарку!!! Собі,і товаришам мабуть!!! Або згубився від батьків,і просив допомоги!!! Не чайно! Блін!!! Тож треба так сформулювати!!! Так і скажу сину,як побачиш нач.пол. о третій ночі,то можеш нечайно.......))))
м-дя... Показати IP 3 Травня 2019 20:28
Коментатори вище - прям всі святі. Випадок з мого життя, мені 14 років, надворі 1995 рік, я панко-анархісто -неформалка. в футболці " Metallica" і в порізаних джинсах ( тоді це ще не "модно" і так вдягаються одиниці). Так вот, йду, нікого не зачіпаю, взагалі, а якесь на років 15-20 старіше починає мені хамити. Я спочатку абсолютно спокійно віджартовуюсь, мол всі люди різні і одежа теж всіх різна, чувак починає мені погрожувати, і смикати, я відпихнула, він мене вдарив, добре що вскольз вийшло, бо я відвернулась, поряд проходи якийсь чоловік, який заступився і з одного удару вирубив. Не вбив, но міг. точно так само як і герой статті. Я до того, що не знаючи ситуації, змішати з фекаліями якусь сторону конфлікту - так по-українськи :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus