USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині діти не можуть дістатися до школи через розбиті дороги

28 Квітня 2016 17:00
Діти з села Кропивники не доїхали до школи в селі Прип’ять.

Причина цього - на дорозі застрягла фура з деревиною, що і не дало можливості автобусу довести дітей до навчального закладу. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав Олександр Лончук.

Проблема довозу дітей до школи піднімається вже декілька років. Проблема полягає в тому, що на декілька кілометрів грунтової дороги ніколи не вистачало ані коштів, ані бажання підтримувати її в належному стані. Вже були випадки, коли діти разом із вчителями випихали шкільний автобус. Батьки тракторами теж допомагали, коли не вистачало “сильних дитячих рук”. Фури, які вивозять ліс, залишають після себе шлях, яким для інших транспортних засобів проїзд неможливий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus