USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянка самотужки врятувалася від нападника з ножем

2 Грудня 2013 18:48
Чоловіка, який лише три місяці тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував за крадіжку, знову судили. Цього разу спритник опинився на лаві підсудних через скоєння розбійного нападу на жінку. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Під час досудового слідства з’ясувалося, що напад відбувся у темну пору доби. Як розповідає потстраждала, вона поверталася додому безлюдною стежкою. Раптом відчула, що позаду на неї хтось напав: зловмисник підставив до її шиї ножа та почав вимагати, щоби вона віддала сумку. При цьому погрожував фізичною розправою.

Однак постраждала не злякалася. Вхопивши ніж за лезо, вирвала його з рук нападника. Порятунком для дівчини став незнайомий чоловік, який раптово з’явився на стежині. Тож, побачивши його, зловмисник втік.

Луцький міськрайонний суд Волинської області детально розглянув усі обставини справи та визнав підсудного винним у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Тож за напад на жінку зловмисник чотири роки проведе в тюрмі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus