USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

На Волині дівчинка поскаржилась поліції, що її 2 роки ґвалтує вітчим

2 Листопада 2020 11:36
До працівників Ківерцівського відділу поліції днями надійшла інформація про можливе вчинення сексуального насильства жителем району щодо малолітньої падчерки.

Про це інформує пресслужба волинської поліції.

У результаті проведених заходів поліцейські встановили, що 46-річний чоловік з 2018 по 2020 рік неодноразово вступав у статеві зносини зі своєю 13-річною падчеркою проти її волі. Мати не вірила дочці, але дитина, врешті, не витримала і розповіла все керівнику місцевого відділу поліції.

За цим фактом слідчі трозпочали кримінальне провадження за ч.4 ст.152 Кримінального кодексу України. Зараз у справі призначено низку експертиз, вирішується питання про оголошення чоловікові підозри у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу. Дівчинку з сім'ї тимчасово вилучили.

Також 30 жовтня слідчі Іваничівського відділення поліції взяли під варту чоловіка, підозрюваного у зґвалтуванні своєї малолітньої падчериці. Ще в червні 2020 року до Іваничівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що під час перевірки за місцем проживання однієї із неблагополучних сімей в районі було виявлено вагітну 13-річну дитину. За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Під час досудового розслідування, зокрема, після проведення ДНК-експертизи поліцейські встановили, що до зґвалтування дівчини причетний її 63-річний вітчим.

За фактом слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.152 (зґвалтування особи, яка не досягла 14 років) Кримінального кодексу України. Нині суд обрав для чоловіка міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування триває. Дівчина народила дитину й нині перебуває під наглядом лікарів.

Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі для цих обох зловмисників. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Сволота Показати IP 2 Листопада 2020 12:31
Разом з мамашою посадити.
Я Показати IP 2 Листопада 2020 13:03
Мати не вірила дочці... Та таку мамашу треба судити як спільницю! За таке треба розстрілювати,без права на помилування
факт до Я Показати IP 2 Листопада 2020 14:48
Згідний з Вами повністю.Але продовжу свою думку: Мамаша не вірила,бо на те є об"єктивна причина.Якщо хахаля посадять,(а вже таки посадять),то хто буде мамашу пірити? Мамаша "вимушено" не вірила. Скільки бідних дівчаток згвалтовано і морально травмованих із-за наших "гуманних" законів.За згвалтування повинна бути стаття_100років без права на апеляцію і без права на амністію.Але,яка влада,такі закони і таке правосуддя.
Небайдужа Показати IP 2 Листопада 2020 17:08
Що це робиться з чоловіками! Позорище і повна деградація!
До Небайдужої до Небайдужа Показати IP 4 Листопада 2020 09:59
Що робится? У нас суспільство виховують так що секс це щось дуже погане. Жорсткі сексуальні заборони що законодавчо що у суспільстві. Дійсно чого це так багато згвалтувань, потрібна більша сексуальна свобода! Природа заточена під розмноження і ти з цим нічого не зробиш! Система побудована так що лише сприяє появі гвалтіників і жоден закон який це буде забороняти, це не зупинить. Потрібно сприяти тому щоб запобігти звалтуванням! Як сприяти? Просто, від легалізації проституції до відвертих розмов батьків з дітьми про секс. Одним словов над цим суспільству треба дуже сильно працювати, мінятись і бути більш розкутими!
Вітольд Показати IP 2 Листопада 2020 20:35
Не здивуюсь якщо той татусь року ще й чинуша, мєнт, чи прокурор. Бо як показує статистика ДТП, саме "хоронителі" закону частенько дозволяють собі найзухваліше порушувати ПДР і вчиняти жахливі автотрощі з жертвами. Ніхто не чистив ці конюшні, тому в Україні гниття і занепад.
Совість Показати IP 3 Листопада 2020 13:43
Ім'я в студію! Я тому козлу особисто відріжу "причандали"! Сволота! Не дай Бог матір буде впливати на дитину щоб та відмовилась від показів і звинувачень!!! ГРОМАДО, тримайте на контролі цю справу!
член кориспондент Показати IP 3 Листопада 2020 21:34
так в тюрму . атам що з ними робити кормити за наш рахунок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus