USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині для сімей учасників АТО влаштували свято

26 Липня 2018 12:38
Більше 20 родин із Маневицького району долучилися до заходу із соціальної адаптації для сімей учасників АТО «Мир в країні – щаслива родина». Дійство відбулося 21 липня на березі мальовничого озера Засвинське.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини заступник голови «Маневицької районної організації ветеранів АТО на сході України» Руслан Шпота, ідея влаштувати родинне свято для сімей учасників АТО виникла ще минулого року, коли було проведено перший захід.

«Це спільна ідея нашої організації та ГО «Стильні панночки». Ми вирішили просто зробити людям свято, аби вони відпочили від роботи й змогли провести цілий день зі своєю сім’єю. Адже, на жаль, рідко випадає можливість просто залишитися вдома й поспілкуватися з близькими», – зазначив Руслан Шпота.

Та додав, що цьогоріч задум знову організувати відпочинок для сімей АТО виник спонтанно. Усе вдалося підготувати приблизно за місяць часу за частину коштів, виділених районною радою на діяльність організації ветеранів АТО.

«Ми запрошували всіх охочих – розмістили відповідні оголошення в районній газеті та в інтернеті, тож усі могли зареєструватися на захід. Загалом нам вдалося залучити більше 20 родин, деякі з них також були на нашому святі й минулого року», – сказав Руслан Шпота.
Він зауважив, що насправді підготовка до проведення дійства вимагала зусиль чималої кількості людей та була досить інтенсивною.

«Ведучою ми знову запросили Наталю Бугайчук, а пісні нам дарував Вадос Войтович. Теж долучилися івент-агентство «Кулька-Булька», туристична компанія «Antar Tourism», завдяки якій усі вчилися веслувати на байдарках, Юлія Порохнавець розмальовувала дорослих і малечу, ДП «Волиньторф» забезпечило доїзд гостей, а також допомогло фінансово.

Хочу подякувати й ДП «Поліське ЛГ» в особі директора та водночас голови нашої ветеранської організації Андрія Яцини, ДП «Маневицьке ЛГ», відділу освіти Маневицької РДА, Мирославі Ковальчук, підприємцям Андрію Біланчуку, Руслану та Зоряні Шуляковським, Олегу Якимчуку, Данилюк Людмилі, Роману Красуляку, Володимиру Шишолику, директору районної бібліотеки Любові Солов'янчик, фотографу Лесі Дубенюк, а також усім хлопцям і дівчатам, які облаштовували локації, працювали на кухні. Ми всі вклали частинку себе в цей захід, тому що ми давно стали однією сім’єю», – наголосив Руслан Шпота.
Чоловік поділився, що особлива «магічна історія» склалася у зв’язку з приїздом на свято київського гурту «Ліловий» із солісткою Оленою Ковернік.

«Я випадково натрапив на їхню пісню, вона мені дуже сподобалася, тому й залишив коментар на сторінці, а сам вирішив скачати композицію, щоби увімкнути на заході. Своєю чергою, гурт мені відповів і запропонував приїхати на свято», – пригадав Руслан Шпота.
Щодо проведення дійства наступного року, то зауважив, що все залежатиме від натхнення, а також наявності можливостей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мабуть Показати IP 26 Липня 2018 14:37
Гордістю маневичан має бути втрачена в ато і ціла і неушкоджена артбатарея 122 мм САУ 2С1 №552 ,562,563,564,565,566 .Інформація з відкритих джерел (набирайте втрати САУ під час ато)
Да Показати IP 27 Липня 2018 10:21
І Черчик цим має пишатися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus