USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині для участі в ЗНО зареєструвалися понад 12 тисяч осіб: які предмети найпопулярніші

1 Квітня 2021 14:05
На Волині для участі в ЗНО зареєструвалося 12 тисяч 300 учасників. Це на 500 осіб більше ніж минулоріч.

Про це Суспільному Волині розповіла завідувачка центру ЗНО та моніторингових досліджень Алла Корнейко.

Зі слів Алли Корнейко, майже всі зареєстровані виявили бажання здавати ЗНО з української мови та літератури. Понад 9 тисяч волинян складатимуть іспит з математики. На тестування з історії зареєструвалося 10 із половиною тисяч осіб. Менш популярними виявилися біологія – 3,5 тисячі учасників та географія – 6,5 тисяч.

«Традиційно маємо небагато учасників на ЗНО з іноземних мов. Цього року маємо одного єдиного зареєстрованого учасника на тестування з іспанської мови, чотири людини будуть здавати ЗНО з французької», – каже Алла Корнейко.

Попередньо в області вже визначили 15 округів та готують 60 пунктів тестування на базах коледжів, університетів та шкіл. Дати проведення вже затверджені наказом МОН України. ЗНО в Україні та на Волині зокрема розпочнеться 21 травня і триватиме до середини червня.

Читати ще: «П’ятий предмет – це не обов’язок, а можливість», – завідувачка відділу тестування на Волині про особливості реєстрації на ЗНО-2021

Зовнішнє незалежне оцінювання у 2021 році заплановано на такі дати:

21 травня – хімія;

24 травня – іспанська, німецька та французька мови;

25 травня – англійська мова;

28 травня – математика;

1 червня – українська мова та українська мова і література;

4 червня – історія України;

7 червня – фізика;

10 червня – біологія;

15 червня – географія.

Нагадаємо, раніше Міносвіти наголосило, що пробне ЗНО, основна та додаткова сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року відбудуться у заплановані терміни незалежно від рівня епідемічної небезпеки у регіонах.

Як повідомлялося, цьогоріч абітурієнти можуть складати 5 предметів ЗНО, 4 з них – ДПА у формі ЗНО, а також абітурієнти можуть складати ДПА у формі ЗНО з двох іноземних мов, якщо другу вивчали в 11 класі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus