USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині для вихованців дитячого притулку організували благодійну акцію «Бог у серцях»

11 Січня 2022 16:31
У Волинському обласному дитячому притулку відбулася благодійна акція «Бог у серцях», кошти для проведення якої було зібрано серед гостей Премії «Люди року-2021. Волинь».

Розпочалося свято виставою «Справжнє Різдво», яка навчає дітей радісно сповіщати людям звістку про народження нашого Спасителя. У цьому – головна місія великого релігійного свята. По завершенні вистави лунали різдвяні колядки у виконанні казкових героїв.

Під новорічну ялинку дитячого притулку цьогоріч благодійники принесли іграшки, канцелярію, мішечки щастя з корисними горішками та цукерками, а також поклали необхідні діткам речі: капці, засоби гігієни та бактерицидну кварцову лампу. Дід Мороз привітав дітей з Новим роком та Різдвом Христовим, а малеча охоче декламувала вірші.
Традиційно на дітей чекав святковий обід. По-особливому смакувала піца, а свіжі фрукти та печиво підсолодили атмосферу. Слова подяки від малечі – це приємна нагорода усім, хто причетний до створення свята.
Організаторка благодійної акції «Бог у серцях» Олена Бекеша закликає всіх зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце.
«Потрібно допомагати тим, хто так потребує турботи та піклування, слушної поради та батьківської опіки. Знайте: чужих дітей не буває. Цим діткам з притулку потрібна сім’я. Потрібні опікуни, тато і мама. Ці діти – прекрасні та веселі. Вони чекають на вас».

Маряна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus