USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині – Дні жалоби за загиблим Миколою Сорочуком

23 Січня 2020 17:37
24-25 січня на Волині - Дні жалоби за загиблим в ООС військовослужбовцем Миколою Сорочуком. Про це йдеться у Розпорядженні голови Волинської облдержадміністрації, йдеться на сторінці Волинської ОДА.

Загинув військовий 22 січня 2020-го року під час виконання бойових завдань на позиціях в межах взводного опорного пункту від кулі ворожого снайпера.

Прощання із полеглим Героєм розпочнеться 24 січня у нижньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору міста Луцька. Наступного дня, 25 січня, відбудеться громадська панахида та поховання.

Відповідно до розпорядження на всій території Волинської області на будинках і спорудах органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій будуть приспущені Державні Прапори України.

Полеглому під Маріуполем уродженцю села Лище Луцького району Миколі Сорочуку було всього 22 роки. Він загинув 22 січня 2020 року, в День Соборності України, від кулі ворожого снайпера. Також 23 січня у селі Лище Луцького району у пам'ять про загиблого бійця Миколи Сорочука провели жалобну лінійку. Хлопець через рік після закінчення школи пішов добровольцем на війну.

У Маріуполі вже попрощалися із загиблим. Після панахиди автомобіль гуманітарного проєкту Збройних Сил України «Евакуація 200» повіз тіло військовослужбовця в останню путь – на рідну Волинь.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus