USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

У Рожищенському районі оголосили дні жалоби

4 Червня 2016 09:10
Через смерть демобілізованого бійця в одному з районів Волині оголошені Дні жалоби.

Про це йдеться на офіційному сайті Рожищенської РДА.

«З метою вшанування пам’яті померлого демобілізованого військовослужбовця Анатолія Євгеновича Онищука, жителя села Городині, розпорядженням голови райдержадміністрації № 222 від 03 червня 2016 року 3-6 червня 2016 року оголошено Днями жалоби на території Рожищенського району», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, молодий чоловік, 1981 року народження, демобілізувався лише 12 квітня цього року. Здавалося, все жахіття війни позаду, а в майбутньому – щасливе сімейне життя. Адже, Анатолій під час несення служби на сході познайомився із дівчиною та будував плани на майбутнє. Та видно не судилося… Поїхавши до коханої в Біловодськ, що на Луганщині, серце демобілізованого бійця АТО перестало битися.

Вічна пам’ять Герою, який боровся за незалежність та цілісність нашої держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus