USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Волині два митники брали з підприємця по 1 тис. грн. за кожен в’їзд авто в Україну

19 Березня 2020 16:03
Хабарі за перевезення пасажирів і товарів через кордон - двом інспекторам митного поста «Володимир-Волинський» Волинської митниці ДФС повідомлено про підозру.

Державного інспектора та старшого державного підозрюють у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди, повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

Слідством встановлено, що інспектори налагодили злочинну схему та систематично одержували неправомірну вигоду від громадянина, який займався перевезеннями пасажирів та товарів через митний кордон України.

Посадові особи встановили суму «винагороди» - від 1000 до 1500 гривень неправомірної вигоди за кожен в'їзд автомобіля на митну територію України. За гроші митники не створювали громадянинові штучних перешкод і не відмовляли у митному оформленні ввезених товарів з поверненням їх на територію Республіки Польща.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Волинської області.

Якщо вина буде доведена, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ага Показати IP 19 Березня 2020 17:52
Не смішіть* моі копита*-шукайте тих хто не береі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus