USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині двох підлітків уразило струмом

19 Лютого 2014 17:44
Двоє підлітків у Ківерцях через порушення елементарних правил отримали ураження електричним струмом. Один з постраждалих отримав 50% опіків тіла, стан критичний. Про це повідомили у прес-службі УМВС України на Львівській залізниці.

На місці трагедії правоохоронці з’ясували, що двоє підлітків грубо порушили правила перебування на залізничній колії, забралися на дах критого вантажного вагону. Поруч була розташована повітряна лінія електропередачі, під напругою. В результаті хуліганських витівок, обидва підлітка отримали ураження електричним струмом. Один з постраждалих 16-річний юнак з 50 % опіків тіла відправлений до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Його друг одноліток отримав незначний опік кисті руки. Медичну допомогу отримав на місці, госпіталізації не потребував. Під час освідування у хлопчини виявлено 0,46 проміле алкоголю.

Обставини події з’ясовують транспортні правоохоронці.

Правоохоронці транспортної міліції проводять широку роз'яснювальну роботу серед населення та школярів про правила поведінки на залізничному транспорті. Для цього використовуються найрізноманітніші методи профілактичної роботи, включаючи проведення бесід, поширення наочних інформаційних матеріалів, показ навчальних фільмів, спеціально підготовлених презентацій тощо.

Однак, як показує даний випадок, не всі люди здатні усвідомлювати, наскільки небезпечними можуть бути «пустощі» з будь-яким з об'єктів, що знаходяться під напругою.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у жовтні минулого року 12-річний хлопчик у Рожищі виліз на вагон та був уражений електричним струмом контактної мережі й отримав серйозні опіки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Прівєт! Показати IP 19 Лютого 2014 18:29
ну як так можна?! добре шо Федя спас Діму.
Пака Показати IP 19 Лютого 2014 18:32
Але в Феді борода закоптилась.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus