USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Двоє чоловіків обікрали волинян на понад пів мільйона гривень

22 Квітня 2020 15:59
У Нововолинську 19-річний та 21-річний чоловіки обікрали 11 осель, завдавши потерпілим майнової шкоди на понад 520 тис. грн.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

Зауважимо, що старший із обвинувачених уже мав судимість за грабежі та крадіжки, а нові злочини вчинив, перебуваючи на іспитовому терміні. Щодо молодшого - в суді слухається провадження про незаконне заволодіння ним транспортним засобом.

Як вважає слідство, вони спільно упродовж листопада 2019 – січня 2020 року обікрали 11 осель у Нововолинську, завдавши потерпілим майнової шкоди на понад 520 тис. грн.

Злодії не гребували нічим – викрадали все: ювелірні вироби, техніку, гроші, алкогольні напої та продукти харчування.

В одне з помешкань вони проникли, нічого звідти не викравши, тому їх обвинувачують ще і у незаконному проникненні до житла.

Окрім того, під час обшуку в оселі старшого із обвинувачених правоохоронці знайшли патрони, які він зберігав без передбаченого законом дозволу. Отож чоловіка судитимуть ще і за незаконне поводження із бойовими припасами.

Подальшу долю обох обвинувачених визначить суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 22 Квітня 2020 18:19
МІСТЕР ЛІНЧ ЧЕКАЄ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus