USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині директор інтернату вперто не хоче відмовлятися від газу

10 Листопада 2014 11:01
Директор однієї із шкіл-інтернатів у Іваничівському районі Волинської області для опалення закладу використовує газ, свідомо ігноруючи нещодавно встановлений з метою економії котел на твердому паливі.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 10 листопада, повідомив голова Іваничівської РДА Андрій Бадзюнь.

Зі слів посадовця, він неодноразово зустрічався з директором вищезгаданого інтернату Людмилою Лазаренко.

«Протягом певного часу котельня школи не працювала. Таким чином ми економили газ. А, оскільки, на вулиці був плюсовий температурний режим, діяльність котельні була тимчасово призупинена. Однак, на тверде паливо Лазаренко так і не перейшла. Хоча котел у котельні навчального закладу уже встановлений й готовий до роботи», - поскаржився Андрій Бадзюнь голові Волинської ОДА Володимиру Гунчику.

На це очільник області відповів, що «відріже» газ «неслухняній» директрисі:

«Я не дозволяю подачу газу на це підприємство, бо поряд із газовим, стоїть новенький твердопаливний котел. Ми на кожній нараді розбираємо десятки й тисячі кубів газу, аби знайти шляхи для економії. І ніхто не нехтував дорученнями, окрім Людмили Лазаренко. Якщо бажають, хай подають на мене в суд», - гнівно наголосив волинський губернатор.

До слова, трохи згодом, очільник області сказав, що забере усі сучасні котли із Іваничівської школи—інтернату, залишивши лише один – твердопаливний. Він зауважив, що наразі існує криза в області, і не всім бюджетним закладам вистачає котлів.

«Директор школи-інтернату – нечесна жінка. Голова РДА – беззубий, якщо не може вкоськати директора школи. Не люблю, коли макарони на вуха вішають», - резюмував Володимир Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
лучани Показати IP 10 Листопада 2014 11:05
Директор молодець, вміє рахувати. Чинуші готові для показухи влаштувати економію.
коля Показати IP 10 Листопада 2014 11:11
це дуже правильно. навіть подумайте -лікарні відключили від опалення а як тим діткам маленьким і не тільки діткам? хіба можна так робити? а школи ? чому діти мають мерзнути і вчителі теж люди
Оксана Показати IP 10 Листопада 2014 11:37
За підрахунками газові котли інтернату є більш економними, ніж новий твердопаливний. Відповідно бюджет області економить гроші і інтернат опалюється належним чином. Голова РДА відстоюю інтереси інвесторів, які уже отримали в оренду котельню в Іваничах і на лозі збираються опалювати всі бюджетні установи - освіту, лікарню - тільки чомусь за тарифом більшим, ніж на газу. Ось така арифметика, не заплптимо путлеру зате заплатимо своїм багатіям.
обс до Оксана Показати IP 10 Листопада 2014 12:34
Оксаночко питання стоіть про те що газу може просто не бути, ВЖЕ СЬОГОДНІ ЛІМІТІВ НА НЬОГО НЕМАЄ
волинянин Показати IP 10 Листопада 2014 12:33
Порахуйте вартість твердопаливного котла,плюс вартість палива,логістику перевезень і одержите мінусове сальдо. А тепловий режим для дітей та працівників закладу? Це не підприємство пане Гуньчик,а освітянський заклад де діти не лише навчаються,а і живуть в гуртожитку!
обс Показати IP 10 Листопада 2014 12:37
Сальдо якраз позитивне, тільки більше клопоту для керівника.вся соціалка любомльського шацького районів на твердому паливі і ще ніхто не замерз
Анонім до обс Показати IP 10 Листопада 2014 13:18
А може краще обласну раду та мерію Луцька перевести та твердотопливні котли? Хай покажуть всім приклад, курча ляга!!!
Теплотехнік Показати IP 10 Листопада 2014 12:41
І скільки вже коштує та паливна лоза що опалення газом дешевше?Нехай ті інвестори покажуть розрахунок вартості тої гігокалорії - тоді зразу все стане зрозуміло.Опалення деревною тріскою повинно бути дешевшим як мінімум на 20 %.
Анонім Показати IP 10 Листопада 2014 13:42
І це говорять ті що живуть в Іваничах. Якби ви хоч трохи поцікавились станом справ в тій школі і її деректором, і її махінаціями на тих дітях ви б і рота не відкрили.
Будівельник Показати IP 10 Листопада 2014 18:31
Там на тому газі постійний холод, діти немиті, непрані, в соплях. Може хоч нова котельня їх зігріє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus