USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Волині громада обирає собі герб та прапор

10 Липня 2017 18:36
«Жовта» пшениця, «синя» річка та «зелена» трава – такий ескіз герба та прапора розглянули під час засідання Велицької сільської ради Ковельського району. Ескіз представив сільський голова Віктор Ковальчук, пише «Район.Ковель».

На гербі Велицької громади використано символічну атрибутику Ковельського району: підкова (означає давнє ремесло ковельчан, а також і назву міста Ковель; з іншого боку, підкова є символом щастя і благополуччя людей) та срібний хрест на червоному фоні відтворює історичний герб Волині, зелений колір – Полісся. Архангел Михаїл в геральдиці символізує світлі сили, що готові боронити населення від лиха. Золоті колоски пшениці у снопі – символ багатства та згуртованості людей.

Однак, символіка громади ще офіційно не затверджена. В разі пропозицій щодо доповнення в ескіз чи непогодження ескізу свої пропозиції можна надавати в сільську раду за адресою: с. Велицьк, вул.Перемоги, або за телефоном (03352)96-7-29, (03352)96-7-23.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Djdf Показати IP 10 Липня 2017 20:57
Вже все зробили, залишилось тільки герб з прапором вибрати?
Всезнайко Показати IP 10 Липня 2017 22:37
ВНР?
Анонім Показати IP 11 Липня 2017 08:50
Дійсно, він багато вже наробив...... Думаю на 364 "Зловживання владою і службовим становищем " він вже напрацював. Якщо пане Вікторе Ви думаєте, що ніхто не бачить ваші витівки в громаді, то значить дуже крепко помеляєтесь. Тут, чого варте те, що Ви прикриваєте депутата Ковельських ради Киденька М., який є монополістом по здійсненні реалізації підакцизної продукції на території ТГ, без дозвільних документів і ліцензій. Це вже і на 204 КК України потягне. Думаю працівникам податкової міліції потрібно припинити діяльність цих чиновників. Думаю, що і доцільно заслухати про використання коштів та провести аудиторську перевірку їх використання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus