USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині група осіб вимагала у чоловіка 60 тисяч доларів неіснуючого боргу

9 Грудня 2020 18:15
На Волині викрили групу осіб у вимаганні 60 тисяч доларів «боргу». Аби потерпілий віддав гроші, зловмисники били його. За вимагання їм загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України у фейсбуці.

У середу, 9 грудня, оперативники управління стратегічних розслідувань у Волинській області Нацполіції, слідчі слідчого управління області за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури та силової підтримки спецпідрозділу КОРД затримали одного з учасників злочинної групи безпосередньо під час отримання коштів.

Фігуранти – мешканці Київської та Волинської областей, 51-го та 46-ти років, неодноразово телефонували потерпілому з погрозами. В подальшому перейшли до особистого спілкування. Під час таких зустрічей зловмисники били чоловіка, аби змусити його віддати 60 тисяч доларів неіснуючого боргу. Зрештою чоловік звернувся по допомогу до поліції.
На автозаправній станції, що знаходиться на трасі «Луцьк-Ковель», під час передачі 59 тисяч доларів одного з учасників групи затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про затримання його спільника та оголошення їм підозр за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

Затриманим може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Народна прокуратура Показати IP 9 Грудня 2020 18:29
Щось сумнівно, що борг неіснуючий. Скоріш за все, якийсь хитрожопий бізник щось пообіцяв зробити і вирішив "кинути" замовників
Експерт Показати IP 10 Грудня 2020 03:30
Думаю діло саме в пообіцяв
Анонім Показати IP 10 Грудня 2020 08:25
Навіть якщо так, - це не дає права знущатись та бити. В таких справах, як правило, все дуже заплутано і задавнено. І тільки самі учасники знають, що там мало місце насправді

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus