USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині хочуть перевірити програму «Власний дім»

11 Лютого 2016 17:35
З’ясувати стан використання коштів у рамках програми «Власний дім» та прізвища тих, хто отримував кредити та має заборгованість, хочуть у Волиньраді.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання другої сесії облради сьомого скликання 10 лютого.

Із депутатським запитом до голови облдержадміністрації звернувся Михайло Імберовський. Йшлося про програму «Власний дім»: аналізуючи бюджет області на 2016 рік та бюджети попередніх років, він звернув увагу на значні фінансові ресурси, які щороку виділяються на програму підтримки будівництва на селі, він просив надати інформацію про використання коштів по програмі підтримки індивідуального будівництва на селі «Власний дім» у 2014-2015 роках. Окрім сум, які були витрачені з фонду коштів, отриманих в якості повернень позик, він просив надати детальну інформацію про призначення платежів, а також прізвища людей, які отримали кредити, та місця їх роботи на момент отримання кредитів.

Також депутат просив надати інформацію про заборгованість за кредитами, які були видані з фонду у попередні періоди за станом на 1 січня 2016 року, прізвища осіб, які заборгували найбільше, а також суми їхньої заборгованості.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
5555 Показати IP 13 Лютого 2016 11:21
... і всю цю інформацію викласти на сайті ВН, буде дуже цікаво

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus