USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині хочуть відновити фестиваль-візитівку краю

14 Липня 2016 22:25
Передбачити кошти на відновлення фестивалю «Оберіг» закликають представники інтелектуальної еліти краю.

Про це йшлося під час шостої сесії Волинської обласної ради 14 липня.

На можливість відновлення проведення на Волині фестивалю «Оберіг» звернув увагу у своєму запиті до голови облради та голови облдержадміністрації депутат Сергій Сівак. З його слів, до нього звернулася відома львівська співачка Наталка Криничанка із заявою на підтримку відновлення фестивалю. У заяві йдеться про те, що сьогодні людина з гітарою є бійцем та носієм перемоги, і як ніколи необхідною є потреба зустрічі співців слова на одній сцені заради спраглої правди публіки. Фестиваль, на її думку, стане важливою подією для об’єднання.

Депутат повідомив, що під зверненням співачки поставили підписи представники інтелектуальної еліти Волинського краю Василь Ворон, Юрій Поліщук, Василь Чепелюк, Товій Рівець, Анатолій Силюк, Павло Рудецький, Ніна Горик, Ігор Павлюк та інші. Сергій Сівак просив розглянути можливість виділення коштів на відновлення фестивалю, який був візитівкою краю.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 15 Липня 2016 00:28
Це Ворон і Силюк еліта краю?)))...
Петро до Петро Показати IP 15 Липня 2016 10:24
Тобі до їхнього інтелектуального, інтелігентного рівня ой як далекоооооооооооооо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus