USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Волині конфліктують агітатори кандидатів на пост президента

22 Травня 2014 18:20
Конфлікт розгорнувся щодо змісту агітаційної продукції, яка розповсюджувалась з агітаційного намету прихильників Юлії Тимошенко, повідомили у прес-службі Громадянської мережі ОПОРА на Волині.

За повідомленням веб-сайту Волинської обласної організації ВО «Батьківщина» 22 травня у селищі Ратне (ВО№21) представники виборчого штабу кандидата на пост Президента України Петра Порошенка напали на агітаційний намет Юлії Тимошенко. Приблизно о 8.50 до агітаційного намету Юлії Тимошенко, в якому перебував агітатор, депутат районної ради Володимир Ярмошук, підійшов керівник ратнівського районного штабу Петра Порошенка Андрій Харлампович, який почав гостро пред’являти претензії щодо змісту агітаційної продукції, розміщеної в наметі, та поводився агресивно. Опісля, о 9.20, до агітаційного намету підійшли Андрій Харлампович, Василь Дручик та ще один працівник штабу Порошенка. Ці особи почали погрожувати агітатору фізичною розправою. Інцидент не вичерпався словесно. Невідомий, який прибув із Дручиком та Харламповичем, вихопив із агітаційного намету продукцію (газета «Вечірні вісті» та агітаційні листівки) та побіг в автівку. Після цього без пояснень рушили до автомобіля і Дручик та Харлампович. Представники штабу Тимошенко звернулися до правоохоронців, які зібрали свідчення агітаторів та інших свідків цього інциденту.

Водночас у телефонній розмові з представником ОПОРИ Андрій Харлампович розповів, що інформація оприлюднена ВО «Батьківщина» є перебільшеною. «Ніхто нікому не погрожував. Ми просто сказали для чого роздавати агітацію проти Петро Порошенка, якщо після виборів всеодно потрібно буде співпрацювати. Ніхто ніякої продукції не відбирав, нікуди не біг. З цього приводу я вже давав пояснення в райвідділку міліції та прокуратурі» - зазначив Харлампович. Також, він розповів що окрім агітаційної газети «Вечірні вісті» в наметі були ксерекопії програми Юлії Тимошенко без вихідних даних.

Деталі інциденту з’ясовує слідчо-оперативна група райвідділку міліції.

Зауважимо, що конфліктні ситуації повязані з агітаційними наметами Юлії Тимошенко на Волині не поодинокі. Так, 19 травня у Луцьку невідомі здійснили напади на три агітаційні намети кандидата в різних районах міста, внаслідок чого було пошкоджено намет та агітаційні матеріали. Під час одного з цих інцендентів зловмисники були затримані, натомість в інших двох ситуаціях нападників зловити не вдалося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Дончанин Показати IP 22 Травня 2014 18:33
А что тут удивительного? Ведь Порошенко необходимо победить в первом круге, а здесь ВСЕ средства хороши (даже бей своих). Иначе выборы (а выборы ли это?) будут НЕЛИГИТИМНЫМИ. Просто 1 июня истекает срок легитимности большей части ЦИК Украины.
Українець до Дончанин Показати IP 22 Травня 2014 19:17
коментар було видалено
Лучанка Показати IP 22 Травня 2014 18:57
Тимошенко агітує не за себе , а проти Порошенка.
СПОК Показати IP 22 Травня 2014 20:24
Ю.Тимошенка законний нащадок президентського крісла. У минулих виборах вона рахувалася друга. Яник прокерував не весь термін. Юля не заважала йому, так як була заточена у буцигарню. Яника пішли. Права президента повернули у площену прав на які і обралась Тимошенко. Начальник зник, на його місце стае той, хто за ним. А за ним Юлія Володимирівна. Термін 5 років від виборів до виборів не сплив. Треба було Юлю поставити президентом, після того, як вона виступила на майдані після буцигарні. Був би президент Юля не став би період безправносі і не ствлося б те, що сталося. Спок і йно ставте пташку.
екскурсовод до СПОК Показати IP 22 Травня 2014 22:03
коментар було видалено
СПОКУ Показати IP 22 Травня 2014 20:39
Жужу в крісло Президента? Не смішіть людей.
Ха! Показати IP 23 Травня 2014 00:25
Пригадайте останні вибори президента. Тимошенка тоді щиро поливала брудом всіх. Просто застрягла в минулому часі. Не треба було її випускати, ха би ще трохи посиділа та охолола. Коса в неї довга, а розум короткий...
Ластівка Показати IP 23 Травня 2014 10:28
жах ... це що ж таке робиться.. що ті порошенятка ссобі дозволяють???? це не нормально... за вказівкою Порошенка нападають на людей і чудять ...
Ластівка Показати IP 23 Травня 2014 10:28
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus