USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині - проблеми з санаторними путівками

21 Листопада 2014 22:00
Жодної копійки фінансування досі не надійшло на оздоровлення чорнобильців у санаторіях Волині, - нарікають у Волиньраді.

Депутат Валентина Касарда у своєму запиті під час 31 сесії облради 21 листопада повідомила, що в області склалася критична ситуація з фінансуванням санаторно-курортних путівок чорнобильців. Ця проблема, з її слів, стосується усіх комунальних санаторіїв – «Проліску», «Турії», «Лісової пісні».

Від липня, відколи підписаний договір на оздоровлення людей, не надійшло «жодної копійки фінансування», хоча сезон оздоровлення закінчується невдовзі, 20 грудня. Депутат просила колег звернутися щодо вирішення цього питання до Прем’єр-міністра.

Запит колеги-депутати підтримали, а згодом проголосували за проект звернення до центральної виконавчої влади щодо фінансування санаторно-курортного лікування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
віктор Показати IP 21 Листопада 2014 22:04
коментар було видалено
Віктор до віктор Показати IP 21 Листопада 2014 22:42
а зря люди це підтримали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus