USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині лісокради побили айдарівців

24 Березня 2016 18:00
Сутичка селян з лісоохоронцями відбулася вчора, 23 березня, в селі Чорниж Маневицького району. Зокрема, місцеві мешканці напали на працівників приватної охоронної фірми «Комбат сюк’юріті», які на підставі договору підряду допомагають ДП «Колківське ЛГ» охороняти лісові угіддя у найпроблемніших місцях.

Про це інформує представник прес-служби Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Цюриць.

«Сталося це у лісовому масиві (квартал 54) Колківського лісництва. – До десятка агресивно налаштованих місцевих жителів приїхали виясняти відносини з айдарівцями, – розповідає головний лісничий ДП «Колківське ЛГ» Віталій Каращук. – Вдень у цьому кварталі охоронці затримали підводу із краденою деревиною. Місцевий житель зрубав вільху, завдавши господарству шкоди більше аніж на 5 тис. грн. Можливо це і стало причиною для сутички».

Охоронці згадують, що під час затримання чоловік кинув: «Чекайте вечора». Працівники «Комбат сюк’юріті» на це не звернули уваги. Мало що може сказати обурений лісопорушник. Склали акт про лісопорушення і взялися розслідувати всі обставини самовільної порубки. Адже двом підводам з місця події вдалося утекти. Потрібно було вияснити, скільки і де ще завдали шкоди крадії. Тож на час приїзду чорнижців у лісі залишалося лише троє охоронців. Чисельна перевага додала забіякам сміливості. Дійшло до шарпанини. Лісоохоронцям довелося викликати поліцію. Оперативна група, що прибула на виклик, затримала двох особливо агресивних «виясняльників». Як встановила експертиза, вони були ще й на підпитку.

За інформацією видання ВолиньPost, двох постраждалих лісоохоронців після медичного огляду госпіталізовали до нейрохірургічного відділення Луцької міської клінічної лікарні.
Керівник «Комбат сек’юріті» прокоментував те, що відбулося, так: «Хлопці пройшли війну, вижили. Не вистачало ще, щоб на гражданці їх забили. Ми цього не допустимо. І браконьєрства, і побиття наших побратимів».

За цим інцидентом триває слідство. Крадіям же доведеться відшкодовувати не тільки завдані збитки, але й відповісти за влаштований напад на працівників охоронної фірми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
Лісник Показати IP 24 Березня 2016 18:14
А чого ці "побратими" не на війні а по лісах шастають. В с.Залізниця Любешівського району цих хероів війни пинками селяни з села прогнали. Не допоміг ні Гунчики ні Кватирко. За бюджетні гроші насильно заставляють лісівників наймати цю охорону. Збитки прийдеться відшкодовувати.
справедливий до Лісник Показати IP 24 Березня 2016 20:20
Директорів треба запитати чому такі кабальні договори заключили, з великими лісівниками. Можливо нехватає Лапіну в раді зарплати, або малишу. Ганьба!
до лісник до Лісник Показати IP 24 Березня 2016 20:33
Ці всі питання треба задати лапіну, кватирку і малишу. Всі договора, які заключаються по держлісгоспах регіструються в у-п-р-а-в-л-і-нн-і, значить "цілий" начальник управління в договорняку. Таким чином колісник за допомогою кватирка купляє халуйство в таких,як малиш, лапін і т.д . А за Любешівців та за пациків, які всипали (ну виховали) можна сказати молодці, Мабудь далі буде краще.
идиміть роботи... до Лісник Показати IP 24 Березня 2016 22:46
СТАСЮК АНДРІЙ АНДРІЙОВИЧ, Адреса : м.Кострома, вул.Шагова, **** кв.****, РОСІЙСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ, Бандерівці бийте москаля нехай безпределом займаєтья в Росії. А чого ж ви бурштинокопачів не ловите,а "крадіїв" лісу .До помп підїхали дали вашому охоронцеві трубку поговорити він бідний аж збліднів)))За 12 км від цього місця працює 3 лісовози та 15 бензопил то тут ви глухі і ліпі а вот селянин з підводою це найбільше зло ...Тільки він немає за що сімю накормити а Ви за державні кошти жируєте. То якщо такі чесні то чому ж з держави здираєте за охорону втридорога!!??)))
Оце побили до Лісник Показати IP 25 Березня 2016 08:15
аж нічіого невидно))0і нічого непошкоджено))))І взагалі нас не буди а як Климука по голові погладили а свої полісмени відкрили справу по хуліганці))))Учіться неуки...хто непрацює той їсть.....
Вася Показати IP 24 Березня 2016 18:33
Яка охорона фірма?Стасюк все житя крав і людей дурив зараз сам себе охороняе.Маразм повний.Цирк дядька зловили з підводою,а фури фірми Зеника загружені стоять на митниці затамажуяться.Туди нехай заедуть,духу мало,чи в долях?
саша до Вася Показати IP 24 Березня 2016 20:14
дядька зловлять з підводою чп на весь світ...а самі крадуть і фурами за кордон відправляють.......
Анонім Показати IP 24 Березня 2016 18:34
В АТО злодіів!
до анонім до Анонім Показати IP 24 Березня 2016 20:25
Мало того, що побирають на дорозі то щей приблизно середньому по тридцять тисяч в місяць виплачують держлісгоспи так собі півтора ляма в місяць раз і в ляпкіна та хероїв. Де служба прокуратури?
Лариса до Анонім Показати IP 24 Березня 2016 21:23
Ти сам там був?
Анонім до Анонім Показати IP 25 Березня 2016 10:07
А ти сам там був?
555 Показати IP 24 Березня 2016 20:49
Мало дали. За одну вільху дядька хіба треба ловити? Підтримую селян. Гоніть бовдурів.
Лариса Показати IP 24 Березня 2016 21:13
Охоронна фірма відправляє своіх працівників на затримання Чорнижських "виясняльщиків" не в повному екіпіруванні,а чомусь лише у балаклавах та зі шматками шлангів і монтіровками. У співввдношені 7 екіпажів "Айдару" і слідчо-оперативною групою поліцііполіціі,а селян було лише 7 чоловік. Коли жителі запропонували вияснити всі питання разом з сільським головою у сільській раді,ім відповіли,що вони самі є вся влада.Побивши людей, вони навіть попити води не дозволили,обшукавши іх забрали особисті речі:сказали,що це іх речі,а чорнижці іх украли з машини "Айдару". В них вистачило совісті відібрати ліхтарик,а потім ним же і хвастатись перед лежачими, у повному не розумінні людьми,хоча людьми вони іх і не вважали,бо людей зазвичай у багажниках не возять. Лихі дев'яності повертаються,де все можна було вирішити за допомогою сили і страху. Той час де бандити були при владі і все собі дозволяли.
ваня луцюк Показати IP 24 Березня 2016 21:48
1.Рабами були 1 рабами брати мо1 помрете..... 2.Той прав хто мае б1льше прав.... 3.Проти лома не мае прийома....
Про малиша Показати IP 24 Березня 2016 22:14
Стасюк Андрій Андрійович, засуджений рік назад рівненським райском за кражи нафтопродуктів в складі банди до умовного сроку, зараз Ковельській суд слухає його справу по конвертаційному центру ч він в розшуку перебуває, бо не зявляється на засідання а калбасить долари. Громадянин Росії він а паскудить в Україні
Ліс Показати IP 24 Березня 2016 22:21
А хіба "попандопало - Цюриць" міг написати правду?
Леший Показати IP 24 Березня 2016 23:21
Люди вдумайтесь... по заключеним вказаним контрактам з кожним лісгоспом сума складає 45 тисяч гривень. А в області їх нараховується мінімум 20... А потім, цікаво скільки людей значиться в цій фірмі, не виняток, що одні і тіж люди охороняють ліси одночасно в 20 лісгоспах.
петро Показати IP 24 Березня 2016 23:58
Це не Айдар,а мародери які на сході підписувались славетним батальйоном. І їхало добро награбоване на сході новою поштою в місто-герой Ковель. Зараз там немає що красти,то вони налагодили новий бізнес -справжні Айдарівці в гівно не лізуть.
ЧУВ до петро Показати IP 25 Березня 2016 08:12
про нову почту чув і нераз уточніть будь ласка..бо дуже цікаво!1!?))Бо кажуть що Стасюк собі звіттіля навіть ворота для будинку почтою прислав)))))Ну свісно крім мебелі побут техніки картир сількосп інвентаря.
Куку до ЧУВ Показати IP 25 Березня 2016 21:43
Фото ворот в студию!
полішук Показати IP 25 Березня 2016 08:30
Гунчик лише на своїх нарадах браваду розводить, а справи НУЛЬ, бо відкати має і область грабує!!!
Анонім Показати IP 25 Березня 2016 10:18
Цікаві фото Айдарівців у лікарні, де немає ні синців,ні подряпин. Хлопці-Чорнижці,якщо вам дійсно дали покажіть своі фото.
Анонім Показати IP 25 Березня 2016 18:04
Цікаво виходить. Сім хлопців побили сорок айдарівців . Які прийхали сімома машинами збитами і арматурою одному із сімох хлопців здамали ногу , че двох зловили і запхаи вбагажник "так званоі поліціі" і завезли в Маневичі............. А самі побоі поіхали знімати ....... Асамі поіхали побоі знімати..........
Анонім Показати IP 25 Березня 2016 18:09
Цікаво виходить. Сім хлопців побили сорок айдарівців . Які прийхали сімома машинами збитами і арматурою одному із сімох хлопців здамали ногу , че двох зловили і запхаи вбагажник "так званоі поліціі" і завезли в Маневичі............. А самі побоі поіхали знімати ....... Асамі поіхали побоі знімати..........
Аноніму до Анонім Показати IP 25 Березня 2016 21:42
Внимательно читайте, граждане, представителей фирмы "комнат секьюрити" было трое - местных жителей около десятка, сказки для внуков преберегите)
Анонім до Аноніму Показати IP 26 Березня 2016 00:02
Тебеж там небуло . А що осттальні 43 це виходить зелені чоловічки .І як так могло статись що трє чоловік приіхали одразу на сімох авто ......
Анонім до Анонім Показати IP 26 Березня 2016 09:42
Остальные приехали после того, как напали на троих, причем совместно с полицией
аннонім до Анонім Показати IP 27 Березня 2016 22:06
То виходить , що поліція бачила, що одному з селян зламали ногу, іншому розбили голову і не викликала швидку, а натомість погрузила двох із селян в багажник і повезла до райвідділу. Як такі люди пройшли атестацію??? І це вони отримуючи зарплату за не людську поведінку, за що ми боролись!!! Оборотні в погонах !!! Як їм можна довіряти????
111 до аннонім Показати IP 28 Березня 2016 09:02
А я чомусь навіть не здивований такій поведінці поліціі, вони напевно вважають себе царями світу, що на них нема управи.
Анонім до Анонім Показати IP 26 Березня 2016 09:47
Откуда цифра 43? Неужели вы там были? И как они остальные 43 в 6 остальных машин поместилось. Вот если сочиняет, так сочиняет правдоподобней как-то )
111 до Анонім Показати IP 26 Березня 2016 18:51
Не прикривайте своі д*пи, читати статтю написану на швидкоруч і бачити безпридєл на протязі всього часу перебування іх у селах, це зовсім різні речі.
Цікавий Показати IP 25 Березня 2016 20:53
Відповідно до чинного законодавства, охорону лісового фонду здійснює державна лісова охорона. На сьогоднішній день на Волині більше 1000 працівників держлісоохорони. То може всі вони вже не потрібні, а потрібні лише сучкоруби та водії лісовозів?
Анонім Показати IP 26 Березня 2016 18:45
Цікаві фото Айдарівців у лікарні, де немає ні синців,ні подряпин. Хлопці-Чорнижці,якщо вам дійсно дали покажіть своі фото.
Анонім Показати IP 20 Квітня 2016 18:37
Навіщо перепиняти простого селянина з одною вільхою, зрубанею сокирою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus