USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

На Волині лісові землі вартістю 10 млн повернуть державі

22 Листопада 2023 23:46
На виконання рішень Локачинського районного суду, якими задоволено дві позовні заяви Володимирської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Волинської ОВА до фізичних осіб, у власність держави витребувано дві земельні ділянки лісогосподарського призначення загальною площею 3,7 га вартістю понад 10 мільйонів гривень.

Про це інформує прокуратура області.

Прокурори з’ясували, що на підставі незаконних розпоряджень органів влади та наказів Головного управління Держгеокадастру у Волинській області земельні ділянки лісового фонду, які перебували в користуванні державного лісогосподарського підприємства, були безпідставно віднесені до земель сільськогосподарського призначення, передані в комунальну, а згодом – у приватну власність.

Читати ще: 10 тисяч гектарів в одні руки? На Волині – проти підняття ліміту на обсяг землі у власності

У суді прокурори довели незаконність таких дій.

Земельні ділянки повернуті у власність держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus