USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині лише 10% пилорам сплачують екологічний податок

31 Січня 2018 07:20
Лише незначна частина з понад двох тисяч діючих на території області пилорам отримала дозвіл на викиди.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів 30 січня.

Як повідомив начальник управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації Дмитро Новохатський, в результаті обстежень на предмет встановлення кількості пилорам та формування об’єктивної та повної інформації щодо їх власників, створили реєстр всіх наявних пилорам, деревообробних цехів і підприємств, що розташовані на території області. Йдеться про перевірку наявності у них документів, які необхідні для ведення господарської діяльності. Зі слів посадовця, в області нараховується понад дві тисячі пилорам, з яких лише 10% мають дозволи на викиди.

Загалом, станом на сьогодні дозволами на викиди охоплено 1438 суб’єктів господарювання (з 2576, що здійснюють свою діяльність), решта працює без дозволів, що є порушенням. За період 2017 року розглянули 188 пакетів документів та видані дозволи, з них: 43 нових, які не отримували в минулому дозволів, всі інші - це ті, у яких закінчився термін дії дозволу або відбулися зміни, що стосуються діяльності підприємства.

Нагадаємо, на наступному засіданні комісії планують заслухати інформацію про те, кого притягнули до відповідальності за несплату екологічного податку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus