USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині – «масова епідемія» спалювання сухостою

23 Лютого 2015 20:30
Державна служба надзвичайних ситуацій в області прозвітується про стан пожежної безпеки на Волині.

Про це стало відомо під час оперативно наради в голови облдержадміністрації сьогодні, 23 лютого.

Зі слів очільника ОДА Володимира Гунчика, після зимового періоду постає питання екологічної та пожежної безпеки. Річ у тім, що на Волині розпочали масово палити сухостій.

«Пішла масова епідемія. В нас є непоодинокі випадки, коли ці підпали були на грані виникнення пожеж в господарствах», - зауважив він.

Відтак, він попросив аби начальник управління ДСНС області Володимир Грушовінчук під час наступної оперативної наради поінформував про стан пожежної безпеки в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанка Показати IP 24 Лютого 2015 10:48
проїдьте до Ковеля - майже в кожному селі горять обочини доріг, трава на полях, дим здалеку застеляє дорогу...добре що дощі хоч невеликі почалися!
Лучанка Показати IP 24 Лютого 2015 11:05
Правильно, завдяки новій владі немає кому контролювати ці спали! В сусіда сарай згорів, хотіли наказати винного, а сільський голова сказав, що ще раз він відкриє рота то й хату спалять. Як був Карпюк, то такого безладу не було. І поля були прибрані, і сміття не валялось усюди, і нічого не горіло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus