USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині молода жінка з чоловіком отруїлися грибами

7 Серпня 2017 23:11
Молода жінка зі своїм чоловіком, які проживають у селі Гута Ратнівського району, нещодавно опинилися у відділенні інтенсивної терапії центральної районної лікарні з діагнозом: отруєння.

Як розповідали потерпілі, вони підсмажили сироїжок і посмакували ними, а вже через 16 годин після їх вживання опинилися у лікарні. Про це пише районна громадсько-політична газета Ратніщина.

Ймовірно, у кошик, а потім і у сковорідку із сироїжками потрапила бліда поганка. Сім’я поправляла здоров’я у лікарні протягом п’яти днів.

До речі, ті смажені сироїжки споживали і інші, але, на щастя, більше ніхто не потерпів.

Видно, бліда поганка попала у ложки лише цим двом молодим людям.

Нагадаємо, нещодавно двоє мешканців села Лаврів Луцького району померли від отруєння грибами. Ймовірно, разом іх сироїжками у їжу потрапила бліда поганка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus