USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині помер хлопчик, який отруївся грибами

15 Вересня 2017 15:32
Сьогодні, 15 вересня, у Волинській області від отруєння грибами помер підліток.

Про це повідомив заступник головного лікаря Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання Ігор Дородних, передає УНІАН.

Як повідомлялося, 13 вересня до об'єднання з Ковельської центральної райлікарні у дуже важкому стані були переведені четверо дітей віком від 8 до 13 років. Всі діти були пов'язані родинними зв'язками.

Зазначається, що їх усіх пригостив грибами, судячи із анамнезу, блідими поганками, хлопчик 2004 року народження.

"За розповідями дітей, він їх назбирав біля дому, посмажив на вогнищі, сам поїв та нагодував ними своїх рідних та двоюрідних братів та сестер", - розказав медик.

Наразі стан трьох дітей важкий, але стабільний. Вони отримують інтенсивну терапію у відділенні анестезіології та реанімації медоб'єднання.

У разі вживання деяких видів грибів (червоних мухоморів, волокониць), які вражають нервову систему, можуть з'явитися галюцинації, розлад або втрата свідомості, порушення дихання та серцевої діяльності. Якщо ви все ж отруїлися грибами, слід, не зволікаючи, викликати швидку.

Відео 5 каналу:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus