USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині на березі озера Ухо запрацював дитячий табір

12 Червня 2015 10:21
Відпочивальників табору “Оберіг” вирізняють зелені хустинки та посмішки на обличчях. В спортивно-оздоровчий комплекс на березі мальовничого озера Ухо залюбки їдуть діти з різних куточків Ковельського району.

Про це йдеться у сюжеті «ТЦ Ковель».

“Тут дуже багато дітей. Дискотека, граємо в різні ігри. Мені тут подобається... Мені 10 років. Я приїхав з села Поворськ. Я вже тут другий раз. Мені тут подобається дискотека. І ми з друзями граємо в футбол...”, - розповідають відпочивальники Вікторія Овадюк та Володимир Демчук.



На території оздоровчого табору діти проживають в ошатних будиночках. Для занять спортом тут облаштували міні-футбольне поле, два волейбольних та баскетбольний майданчики, бігові доріжки та тенісний корт. Діти у таборі перебувають під постійним наглядом медиків. А про їхнє дозвілля потурбуються вихователі.

“Раніше я сама тут відпочивала. Це було 7 років тому. Мені дуже сподобалося. Дітей я дуже люблю. І коли зрозуміла, що хочу бути вчителем, закінчила Луцький педагогічний коледж і після навчання пішла працювати в школу. Коли надійшла пропозиція поїхати попрацювати в табір — я не відмовилася. І ось я тут. Працюю вожатою другого загону...”, - каже вихователь Альона Ходонюк.

У першу зміну в таборі “Оберіг” відпочивають 65 дітей з різних населених пунктів Ковельського району.

“В першу чергу це - діти учасників АТО та переселенців. А також інші категорії дітей: з багатодітних та малозабезпечених родин,обдаровані діти Перша зміна триватиме 14 днів. Наповненість табору позмінно - 65 діток. Загалом плануємо провести в таборі 5 змін по 14 днів. ”, - говорить директор табору “Оберіг” Ірина Шворак.

В таборі діти харчуються п'ять разів на день. А про апетитне меню в їдальні “Оберегу” подбають досвідчені кухарі.

“Харчуємо дітей з розрахунку 50 гривень на день на одну дитину. В меню багато овочів та фруктів, м'ясо, риба та субпродукти. Також сир і молоко використовуємо...”, - говорить кухар Світлана Ярошик.

На відкритті першої табірної зміни дітей та персонал “Оберегу” привітали керівники органів влади Ковельського району, самодіяльні артисти. Загалом цього літа в таборі “Оберіг” відновлять сили та здоров'я понад 300 дітей. З них - 20 приїдуть на відпочинок зі Старобільського району Луганської області на запрошення районної влади.

На фото: озеро Ухо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus