USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині на території психоневрологічного інтернату освятили каплицю

16 Жовтня 2023 16:54
У Берестечку Луцького району освятили каплицю. Божницю на честь святителя Миколая Чудотворця встановлено на території психоневрологічного інтернату.

Про це інформують у Волинській єпархії ПЦУ.

Чин освячення здійснив протоієрей Микола Качмар, настоятель місцевого собору Святої Трійці. У слові душпастир зазначив, що дуже важливо нам залишатися дітьми в душі. Дітьми, які вірять і чекають подарунків від святого Миколая.

«Ми виростаємо, але ця віра повинна в нас залишитися. Тому на подвір’ї цієї установи постала капличка, щоб кожен міг помолитися до цього Божого угодника», – йдеться в повідомленні. На завершення о. Микола подякував доброчинцеві.

Читати ще: Відреставровану ікону XVIII століття передали волинському музею

У спільній молитві взяли участь працівники Берестечківського, Олицького інтернатів та Луцького геріатричного пансіонату. Опісля відбувся святковий концерт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus