USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині на виробництві загинув працівник. Розслідування

12 Березня 2014 10:47
Причини та обставини нещасного випадку, який стався в селі Дмитрівка Рожищенського району, з′ясовує спеціальна комісія. Про це повідомили у прес-службі теруправління Держгірпромнагляду у Волинській області.

Так, територіальне управління Держгірпромнагляду області проводить спеціальне розслідування нещасного випадку з смертельним наслідком, що стався 22 лютого з слюсарем по ремонту гноєтранспортера СВК імені Ватутіна Ігорем 1978 року народження.

Чоловіка виявили без ознак життя в приямку похилого гноєтранспортера у телятнику на території комплексної бригади № 2 в селі Дмитрівка Рожищенського району.

Згідно з висновком Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи причиною смерті Ігоря є «Механічна асфікція. Здавлення передньої частини шиї натягнутим шнуром».
За попередніми висновками основна причина настання нещасного випадку є психофізіологічна - алкогольне сп’яніння. Вміст етилового спирту в крові постраждалого становив 4,75‰.

Детальні обставини та причини настання даного нещасного випадку будуть з′ясовані комісією в ході розслідування, про що буде повідомлено додатково.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus