USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Керівництво «Кромберга» розповіло про смерть працівниці

27 Травня 2014 13:49
На заводі «Кромберг енд Шуберт» стверджують, що смерть 21-річної працівниці підприємства ніяк не пов’язана з її професійною діяльністю чи умовами праці.

Нагадаємо, 14 травня стало відомо про смерть молодої дівчини.

Працівниці заводу стало погано близько 3 години в ніч з 13 на 14 травня. Працівники медпункту надали першу допомогу та викликали «швидку». Медики встигли приїхати досить швидко, щоправда, допомогти дівчині вже не змогли. Згідно з попередніми даними, в неї діагностували гострий легеневий тромбоз.

Медпункт, де надавали допомогу постраждалій



Керівники установи зазначають, що дівчина встигла пропрацювали лише 8 днів. У цей час вона проходила навчання на виробництві.

Наразі на підприємстві працює комісія, в складі якої є представник прокуратури, Фонду соціального страхування тощо. Дирекція установи зазначає, що ця процедура є стандартною в таких випадках. Офіційні результати перевірки, зі слів представників компанії, слід очікувати протягом місяця. Мовляв, тоді стане відомо, чи були дотримані умови праці на робочому місці, чи була вчасно і в повному обсязі надана швидка допомога.

Фінансовий директор ТзОВ «Кромберг енд Шуберт Україна» Олександр Шаварський зазначає, що випадок смерті на підприємстві є першим за 8 років роботи заводу. Наостанок додав, що по закінченню всіх офіційних перевірок та аналізів, над якими зараз працюють експерти, керівництво зробить публічну заяву, в якій повідомить всі детальні обставини трагічного випадку. Мовляв, в установі не можуть робити висновків в сферах, які не належать до їх компетентності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
так Показати IP 27 Травня 2014 14:06
де ж тут подробиці?
працівник до так Показати IP 27 Травня 2014 14:41
Ну ось же вказано: "по закінченню всіх офіційних перевірок та аналізів, над якими зараз працюють експерти, керівництво зробить публічну заяву, в якій повідомить всі детальні обставини трагічного випадку". Багато чого можна наговорити від себе, але ж це не буде правдою, так що доведеться трохи почекати. Терпіння.
Микола Показати IP 27 Травня 2014 14:44
Та що тут коментувати? Шкода бідну дівчинку, правда. Дочекаємося результатів перевірки.
правдива Показати IP 27 Травня 2014 14:52
Нехай правду скажуть коли швидку викликали, що дівчина відпрошувалась, а її не відпустили!!! Відкупитись хочуть і закрити справу!!!
справедлива до правдива Показати IP 27 Травня 2014 14:59
А якби її відпустили і вона померла на вулиці? Краще було б?
не слухай тролів до правдива Показати IP 27 Травня 2014 15:03
ти звикла все "рішати" за гроші? ніяких інших схем не бачиш, як тільки хабарі давати? та про яку європу ти мрієш, з твоїм менталітетом?
ОЙ! до правдива Показати IP 27 Травня 2014 15:06
Слухай, не каламуть воду. Якщо людина впала, в першу чергу необхідно надати їй невідкладну долікарську допомогу. І не заперечуй. А по друге ніхто нікуди не просився.
НЕЛУЧАНИН до правдива Показати IP 27 Травня 2014 16:37
свідки є ? нехай дадуть покази прокурору
Таня Показати IP 27 Травня 2014 15:03
Поражаюсь слухам які ходять про завод, бо працюю там вже 8 років. Да 8 годин на ногах трохи тяжко, літом жарко в 2гу зміну (з 2 до 10 вечора) бо стіни нагріваються. Але якщо звикнути то нормально, і воду привчити себе пити постійно. Шкода дівчину ще зовсім молоденька. але померла вона явно не від роботи на заводі.
гість Показати IP 27 Травня 2014 15:09
Та може вже досить оцих словесних перепалок? Перестаньте лити бруд один на одного та на цей завод. Хоча б зглянулися на те, що дівчина померла. Мені за вас стидно перед її родичами, а тітку її знаю особисто.
знаюча Показати IP 27 Травня 2014 15:48
шо ха брєд,вона скаржилася шо їй погано було ще як прийшла на роботу,вона випила 2 кетанову,потім їй не стало краще пішла в медпункт їй там ще щось дали і викликали швидку,ті щось їй вкололи,і вот серце не витримало вона і померла
ОЙ! до знаюча Показати IP 27 Травня 2014 15:59
і кому вона скаржилася? і чого пила кетанов! - це ж дуже сильні ліки?
НЕЛУЧАНИН до ОЙ! Показати IP 27 Травня 2014 16:46
кетанов - це обезболюючий, жаропонижаючий і протизапальний засіб. чи доречно його було пити ?
невірю вам до знаюча Показати IP 27 Травня 2014 16:06
хіба їй не на лінії стало погано? вона ж на лінії знепритомніла. і тільки потім її понесли в медпункт. не називайтеся "знаючою" коли не знаєте і не розповсюджуйте плітки.
працівник1 до знаюча Показати IP 27 Травня 2014 16:09
... - сказала "лікарка", навіть не поцікавившись що то було за "ще щось дали" та "щось їй вкололи". проте над діагнозом особо не думала. так, ляпнула перше із словосполучень, які мозок видав
знаюча Показати IP 27 Травня 2014 16:10
Знайома там працює,ось вона їй і скаржилась. Та мені всерівно вірите чи ні,ваше право,кажу як є... Нехай дитина спочиває з миром!
невірю вам до знаюча Показати IP 27 Травня 2014 16:23
зрозумійте, ви емоційно передали лише окремі фрази і узагальнення. інші обивателі зроблять висновки. але на швидки і у медпунктах працюють досвідчені люди - і ви отак, не знаючи, робити їх винними у черговій смерті. у вас коли небуть помирала людина на руках? знаєте як це переживається? то не говоріть.
не слухай тролів Показати IP 27 Травня 2014 16:21
Раджу не звертати увагу на тих, хто навмисне тролить та виливає всілякий бруд. Для них - це просто розвага. І їх просто пре, коли є реакція. Вони не поліняться, пройдуться по своїх коментах тисячі разів, поставлять собі тисячі плючів, помінусують інші коменти, і радіють з цього.
Лисичка Показати IP 28 Травня 2014 18:48
Почитала, зрозуміла одне: шкода українців...,все. Більше нічого не хочу писати, казати, доказувати. Офісним працівникам ці горе "директора" дали вказівку: "фас" на всі негативні комменти писати,що все в них класно і все так "добре"... Поки Ви ,раби отаких ляхів,які не знають української мови та не вміють себе вести як люди,а тим більше, директора будете ось таке робити, то не те що в ЄС, а й в Казахстані Ви й надалі залишитесь ніким і зватимуть Вас ніяк,хіба що РАБИ чи ОФІСНІ ПРОТИРАЛКИ ШТАНІВ!!! Бо більше нема що сказати. Шкода, що нас дурять, використовуючи тупі такі порівняння,що плакати хочеться від того за що тих українців, навіть, ті пшеки мають... Дай Господи,щоб всі люди були здорові, щоб той завод закрили ВРЕШТІ РЕШТ та поменшало смертей, шкідливих викиднів у атмосферу та побільше достойних робочих місць і відповідно достойної ЗП! СЛАВА УКРАЇНІ ТА УКРАЇНЦЯМ!
Фас до Лисичка Показати IP 30 Травня 2014 12:11
Точно такий коментар Ви лишили і під іншою статтею про завод. Ви їх копіюєте? Вам за кількість доплачують? Як Вам не соромно? Молода дівчина померла, а Вам аби чергове відро бруду вилити! Ганьба!
працівнику заводу до Фас Показати IP 30 Травня 2014 19:37
Нормальний УКРАЇНЕЦЬ-ЯКЩО ЦЕ УКРАЇНЕЦЬ,А НЕ ПОЛЯК НАПИСАВ БИ ВІДПОВІДЬ - ГЕРОЯМ СЛАВА)))!!!!! ГАНЬБА тобі, а мені за чесність дяка багатьох лучан та гостей міста, а не "понаїхавших" ....
Ой! до працівнику заводу Показати IP 3 Червня 2014 11:31
Нормальний українець не обсирає своїх земляків, не проявляє до них неповагу. Судячи зі злісного тону та псевдо-патріотизму, ви - не українець/ка, ви натуральне б..ло. не позорьтесь. припиніть загиджувати коментарі своєю жовччю.
Лікар до працівнику заводу Показати IP 3 Червня 2014 15:34
"Постоянные неосознанные психологические реакции человека на различные ситуации, в конце-концов, приводят к тем или иным заболеваниям тела. Зная, к каким последствиям может привести та или иная психологическая реакция, можно обнаружить ее у себя (осознать) и тем самым освободиться от необходимости ее воспроизводить в последствии расходуя при этом свои жизненные силы. Таким образом, любые действия человека, которые осуществляются неосознанно, так или иначе, ведут к разбалансировке и разрушению организма. Выявление неосознанных мыслей, эмоций, физических действий — это путь к здоровью разума, души и тела. Артроз на пальцах рук свойственен людям, которые любят вмешиваться в чужие дела, указывать другим, как им нужно жить и поступать, поучать. Гепатит: гневливость, вспыльчивость (может быть и скрытая, не проявляемая на людях); злопамятство и мстительность. Катаракта: непризнание собственных ошибок. Человек не желает видеть свои ошибки и задумываться над ними, всячески себя оправдывает и кивает на других. Нарушения в работе поджелудочной железы связаны с осуждением, причем форма осуждения беспощадна и не предполагает права оправдания, т.е. человек, выносит вердикт другому бескомпромиссно, жестко Нарушения в работе поджелудочной железы связаны с осуждением, причем форма осуждения беспощадна и не предполагает права оправдания, т.е. человек, выносит вердикт другому бескомпромиссно, жестко" Лікуйтеся, шановна, щоб не було запізно.
не раб до Лікар Показати IP 10 Січня 2015 11:21
а тиб ще китайською написав нех-ра не прав і не лікар ти а пацієнт і свій діагноз з карточки читаєш тут люди спілкуються виливають своє особливо про панських свиней і їх запроданців холуїв про знущання над простим людом а ти м-ку приперся з своєю історією хвороби чи може ти один зтих покидьків я все своє життя роблю як мої батьки діди і так д потім мої діти іщо люди пашуть як раби помирають щоб ці п-ли на майбахах з укр прапором розїзжали з бл-дями по курортах апрості люди йдуть в відпуск щоб десь підзаробити щоб прокормити сімю а ти п -ло тут філосовствуєш гондон

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus