USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині «накрили» контрафактну хімію для рослин. ОНОВЛЕНО

3 Червня 2017 18:51
Контрафактну аграрну продукцію виявили під час обшуків у Луцьку та Ковелі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Так, у рамках розслідування кримінального провадження за фактом незаконного використання знаку для товарів, прокуратурою області спільно із співробітниками ГУ НП у Волинській області та Управління захисту економіки у Волинській області під час санкціонованого судом обшуку у місцях масового виробництва, зберігання та збуту засобів для захисту рослин, що в місті Луцьку та Ковелі, вилучено знаки для товарів відомого торгового виробника, контрафактну продукцію, а також знаряддя виготовлення засобів захисту рослин.

Як повідомиили у прес-службі волинської поліції, під час проведення досудового розслідування встановлено, що 39-річний та 36-річний лучани упродовж лютого-травня 2017 року організували підпільну діяльність по виготовленню, зберіганню та реалізації на території Волинської та Рівненської областей фальсифікованих засобів захисту рослин різних торгових марок, без відповідних на те дозвільних документів правовласників.

Правоохоронці провели понад 10-ти обшуків під час яких виявили та вилучили понад 4 тонни фальсифікованих засобів захисту рослин різних торгових марок тару (пластикові пляшки, паперові мішки різних ємкостей), етикетки із зображенням на них торгівельних знаків торгових марок, оргтехніку, за допомогою якої правопорушники виготовляли етикетки із зображенням торгових марок та інструкції щодо застосування засобів захисту рослин, обладнання для розливу фальсифікованої продукції (лійки, каністри, бочки, шланги), грошові кошти у розмірі понад 60 тис. грн. Всього вилучено контрафактної продукції на суму понад 3 млн. грн.

Вирішується питання про направлення вилученої продукції для проведення відповідних експертних досліджень.

На даний час здійснюється оперативний супровід вказаного кримінального провадження та проводиться комплекс заходів, спрямованих на встановлення інших фактів злочинної діяльності фігурантів та інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

Слідчі проводять досудове розслідування за ч. 3 ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару)Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Споживач Показати IP 3 Червня 2017 23:49
На ринках майже кожна торгова точка реалізовує контрафактну продукцію, і це "всіх влаштовує"...
Як це всіх? до Споживач Показати IP 4 Червня 2017 12:50
Споживачів це не влаштовує аж ніяк. Бо та підробка не працює від слова взагалі.
до споживача Показати IP 4 Червня 2017 07:55
Якщо відповідаєш за слова назви конкретні точки.А то все ля-ля.
бандерівець до до споживача Показати IP 4 Червня 2017 12:59
тобі скільки назвати? з десяток хватить особливо центральний ринок
бандерівець Показати IP 4 Червня 2017 13:00
а в Дятла всього навсього розфасовували з великої упаковки в малу
Злість Показати IP 5 Червня 2017 00:35
Все це суцільна брехня. І за ці дії потрібно буде відповісти. У платника податку щось віджимають або змушують боятися і спонукають до відкупу, ось як це називається!
Остап Ковель до Злість Показати IP 5 Червня 2017 20:15
Не потрібно цього популізму, той хто працює в даному сегменті і знає, фірму, за яку йдеться, розуміє, що ця фасовка і якість її заслоговує на такі дії з боку відповідних органів!
Істина Показати IP 12 Червня 2017 22:14
А хто сказав що забрали товар цієї фірми? Яка заслуговує ?! хай напишуть оскільки оригіналу і скільки іншого товару вони загребли і оригінал для чого брали? На експертизу?! Чи щоб бабла збити ?! Клієнів захищають чи свої кишені? Той хай на ринок підуть і подивляться що там робитися? Як такі чесні тільки-но там їм грошей ніхто не дасть. А про якість у цієї фірми всі знаютт в даному сигменті і не оригіналу там ніколи!!! Не було до чого ейфорії популізм

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus