USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На «Ягодині» затримали нелегала з підробленим паспортом

20 Листопада 2015 11:31
На залізничному пункті пропуску «Ягодин» учора вночі прикордонники Луцького загону виявили громадянина Туреччини, який намагався перетнути державний кордон по підробленому документу, – інформує відділ з питань взаємодії зі ЗМІ адміністрації державної прикордонної служби.

Під час паспортного контролю пасажирів поїзду «Київ - Варшава» один з них пред’явив для перевірки документ, який викликав сумніви у прикордонного наряду щодо належності його пред’явникові.

Після проведення фільтраційних заходів іноземець зізнався, що насправді є громадянином Туреччини та прямує до Польщі з метою працевлаштування. Також він повідомив, що вже до цього нелегально працював там та був виявлений польськими правоохоронцями і депортований додому. Згодом він вирішив придбати у себе на батьківщині підроблений болгарський паспорт за 2 тисячі євро та знову потрапити до Європи вдруге, однак його задум викрили прикордонники Луцького загону.

Дістатися до країн Євросоюзу за підробленими документами намагалися ще й троє громадян Вірменії. Прикордонники Львівського загону виявили порушників у пункті пропуску «Грушів». Троє пасажирів автомобіля «Мерседес», за кермом якого їхав громадянин України, надали фальшиві паспорти громадян Румунії. Під час бесіди громадяни Вірменії повідомили, що придбали підроблені паспорти по 1000 доларів США за кожен.

Крім того вдалося з’ясувати, що один з вірменів притягувався до кримінальної відповідальності на території України. Стосовно усіх порушників складені адмінпротоколи та проводиться додаткова перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus