USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині нарікають на руйнацію доріг заготівельниками піску

14 Серпня 2015 13:00
Поставити крапку у питанні знищення доріг місцевого значення вантажівками з піском закликають голову волинської ОДА.

Про це у депутатському запиті до голови облдержадміністрації повідомив під час 36 сесії облради 14 серпня депутат Анатолій Грицюк.

Нагадаємо, місцеві жителі Рожищ та прилеглих сіл давно скаржаться на вантажівки, котрі возять з сільських кар’єрів пісок: ті розбивають дороги, а також спричиняють руйнування будинків.

Зі слів Грицюка, до нього звернулися мешканці Суської сільської ради Ківерцівського району, які нарікають на те, що заготівельник піску з Рожищенського району використовують їхні дороги місцевого значення (оскільки проїздити населеними пунктами у Рожищенському районі їм заборонили, заготівельники знайшли інший короткий шлях). Поставити крапку у руйнації доріг та вжити різкі радикальні заходи закликав голову ОДА Володимира Гунчика Анатолій Грицюк. З його слів, підприємці завдають більше збитків через руйнацію доріг, ніж приносять прибутків у бюджет.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Власник піщаного кар Показати IP 14 Серпня 2015 13:04
О, ще це г.... всплило, щоб його згадали перед виборами!
Ківерчанка Показати IP 17 Серпня 2015 12:18
Все правильно, а ще потрібно покласти на власників карєів відповідальність за перегруз вантажівок, що руйнує покриття, бо ж долучатися до ремонту доріг вони не спішать, а кричати що дороги погані то перші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus