USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

На Волині не вистачає вакцин

18 Серпня 2014 09:31
Обласна державна адміністрація розглянула запит депутата обласної ради Святослава Кравчука щодо забезпечення вакцинами дитячих лікувальних установ області, - повідомили у прес-службі облради.

«Стало відомо, що щеплення в поточному році, в основному, проводились вакцинами, отриманими в 2013 році. В поточному році в область надійшло лише 7 імунобіологічних препаратів з передбачених номенклатурою 15. За станом на 4 серпня 2014 року область отримала імунобіологічні препарати (у відсотках до потреби):

- комбінована вакцина проти кашлюка, дифтерії правця, Хів-інфекції, поліомієліту «Пентаксим» - 12,3%

- комбінована вакцина проти кашлюка, дифтерії, правця (ацелюлярна) (АаКДП) «Інфанрикс» - 26,01%

- комбінована вакцина кашлюка, дифтерії правця (ацелюлярна) та поліомієліту («Інфанрикс ІПВ) - 10%

- вакцина для профілактики поліомієліту (ОПВ) - 7,2%

- вакцина для профілактики поліомієліту (інактивована) - 22,82%

- вакцина для профілактики туберкульозу (БЦЖ) - 29,19%

- вакцина для профілактики сказу «Індіраб» - 14,15%.

Аналіз виконання обсягів профілактичних щеплень за 6 місяців 2014 року показує, що показники їх виконання відповідають рівню забезпеченості регіону відповідними імунобіологічними препаратами. Туберкулінодіагностика здійснюється за кошти місцевих бюджетів.

Здійснені у 2014 році централізовані поставки не дають можливості, своєчасно і без порушень календаря щеплень, забезпечити виконання запланованих обсягів імунізації дитячого населення», - йдеться і відповіді на запит депутата Кравчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
103 Показати IP 18 Серпня 2014 09:50
Скільки можна НИТИ, що вам щось бракує? Треба було менше КРАСТИ в свій час. А тепер нехай закупляють за СВОЇ ГРОШІ ті, що були при посадах і розкрадали. Це буде справедливо.
Анонім Показати IP 18 Серпня 2014 11:02
Схаменіться люди, яка вакцина? Яка вакцинація? Це трутка,хто відповідає за її якість? А ніхто.Хто , і де перевіряв - це,якщо хочете вбити свою диниу власноручно, то вакцинуйте. Людт ви що спите, пробуджуйтесь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus