USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині облаштують громадські пасовища

22 Липня 2016 09:02
Звернення жителів села Мельники на черговій п’ятій сесії Шацької райдержадміністрації депутати врахували.

Прохання громади озвучив Олександр Постернак. Йшлося про розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, що розташоване поза межами села, в урочищі Ліс, та облаштувати громадське пасовище, - інформує «Шацький край».

Коментуючи звернення Валентини Стаднік про встановлення знаку обмеження швидкості на цен­тральній вулиці урочища Гряда, Сергій Віннічук дав на розгляд депутатам приблизні проекти по центральній вулиці урочища Гряда (облаштування пішохідної зони) та скверу біля пам’ятника Тараса Шевченка (проекти будуть розміщені на сайті Шацької селищної ради для обговорення).

Із власниками баз відпочинку існує попередня домовленість про про те, що за кошти селищної ради зроблять проект пішохідної зони Гряди, а на умовах дольової участі власників баз (якщо погодяться з таким проектом) він буде реалізовуватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus