USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині об'єднуються правоохоронці й громада

26 Січня 2015 10:32
Розробка програми консолідації правоохоронців, громадських активістів та трудових колективів завершується на Волині. Так, спільним зусиллями краяни планують оберігати стратегічні об’єкти області він можливих небезпек.

Про це йшлося під час оперативної відеонаради голови облдержадміністрації сьогодні, 26-го січня.

Про доручення Прем’єр-міністра України, розповідає губернатор. З його слів, на Волині провели засідання ради оборони й прийняли відповідні рішення. Завдяки цьому має відбутися посилення охорони спеціальних об’єктів на території області, військових частин, складів, де зберігаються хімікати.

«Зараз готується відповідна програма консолідації сил правоохоронних органів, громадських активістів, трудових колективів для патрулювання правопорядку. Також я дав доручення Луцькому міському голові Романюку звернути увагу на об’єкти забезпечення життєдіяльності міста. Усе це потрібно для дотримання правопорядку в регіоні», - поінформував голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Окрім того, він звернувся до керівників області усіх рівнів та мешканців краю з проханням дотримуватися спокою, законів України і норм поведінки.

«Ми повинні згуртувалися навколо підтримки наших вояків і волонтерів, щоб зробити усе, аби мінімізувати засоби впливу наших супротивників. Я вважаю, що у нас є достатньо потенціалу, аби це зробити. Тому зберігаймо спокій й робімо усе, що від нас залежить, аби спільними зусиллями подолати ворога», - попросив Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 26 Січня 2015 10:45
Все для фронту, все для перемоги!
Анонім до Анонім Показати IP 26 Січня 2015 10:47
Недопустимо, що б берц руського солдата топтав землю України!
вершник на колесах Показати IP 26 Січня 2015 10:47
І що, знов велопатруль (волонтери) будуть кататися, недосипати, дивитися за порядком, а потім навіть ніхто не згадає що такі були! Хоча хлопці на велах справлялися з патрулюванням наймобільніше!
лучани Показати IP 26 Січня 2015 11:15
А коли ви вже позакриваєте ці ночні бари і будете ловити пяних за кермом придурків, які шастають ночами.Де наша міліція,яка сидить по кабінетах і тискає дівуль.От знову у новинах прочитав, пяний врізався в бус на Карпенка-Карого. До чого доводять ці нічні гуляння. Чого не позакривати ці бари, або хоч би до десятої чи девятої працювали, а не круглосуточно. Війна,гинуть люди, а вас і їх нічого не лякає.Думаєте обійде стороною. Так не можна вести себе нагло. Все горить на Донбасі,люди ,як мухи гинуть, а вам все мало.На цьому світі нічого не потрібно.Здауймайтесь люди
Анонім до лучани Показати IP 26 Січня 2015 13:12
тим більше, що спиртне заборонено продавати з 22:00 до 08:00. треба просто слідкувати за дотриманням цієї постанови і хто її порушує - штрафувати, а не брати хабарі.
дідо до Анонім Показати IP 26 Січня 2015 13:39
то шо після 22 неможна і горілку скуштувати? що за маячня!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus