USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині обирали кращу медсестру

8 Червня 2017 18:26
Кращі медсестри Волині з’їхалися в обласну клінічну лікарню, щоб продемонстрували свої вміння й таланти під час обласного етапу фахового конкурсу. Його переможниця представлятиме Волинь на всеукраїнському рівні, інформує Волинська регіональна дирекція НТУ.

Цього року звання “Краща медсестра Волині” виборювали більше двох десятків представниць із усіх районів області. Конкурс – це два етапи. Теоретичну підготовку медсестрички демонстрували у комп’ютерному класі Луцького базового медичного коледжу, а практичні вміння – в обласній лікарні.

Знання нормативних актів, що стосуються охорони здоров’я, виконання медичних процедур, правила загального і диференційованого догляду за хворими – за цими критеріями конкурсанток оцінювало журі на чолі із заступником начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Іваном Грицюком.

У системі охорони здоров’я в нас задіяні 23 тисячі працівників, із них 13 тисяч – середній медичний персонал. Від їх кваліфікації залежить робота медицини в цілому, зазначив голова журі.

Імена кращих медичних сестер області за підсумками конкурсу журі оголосить уже сьогодні. Згодом ми повідомимо, хто з учасниць представлятиме Волинь на всеукраїнських змаганнях.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 8 Червня 2017 19:35
Ще б гідну заробітну плату нашим медсестричкам...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus