USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині оголосять набір в патрульну поліцію вже наступного року

20 Грудня 2016 13:59
Близько 200 осіб планують набрати в дорожню поліцію та відділення в місті Ковелі, які працюватимуть в структурі патрульної поліції Луцька.

Про це стало відомо під час прес-конференції з нагоди річниці запуску патрульної поліції Луцька 20 грудня.

Заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич повідомив: підбиваючи підсумки роботи поліції, на його думку, можна зробити висновки: своє завдання патрульні виконали.

«Ми на правильному шляху, треба розвиватися. Виникло чимало проблем, які треба вирішувати, треба змінювати законодавство. Наступного року ми плануємо запустити дорожню патрульну поліцію, тактичні групи», - пояснив він.

Зокрема, дорожня поліція контролюватиме безпеку руху і попереджатиме дорожній травматизм на міжнародних трасах і дорогах державного значення. У тому числі й на Волині, особливо на трасах, які ведуть до пунктів перетину кордону.

Крім дорожньої поліції має запрацювати батальйон в Ковелі, який підпорядковуватиметься патрульній поліції Луцька. Також особовим складом будуть забезпечені пости поліції.

Основний напрям, яким має займатися патрульна поліція, вважає Олександр Фацевич, крім контролю з дотриманням ПДР, є профілактика вуличної злочинності і розкриття за гарячими слідами.

Він зауважив: наступного року наприкінці січня – початку лютого оголосять донабір в патрульну поліцію. Зокрема, на Волині планують набрати близько 200 людей.

До слова, патрульну поліцію Луцька в департаменті патрульної поліції називають однією з кращих в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
---- Показати IP 20 Грудня 2016 14:19
Ще 200 дармоїдів!!!! Навчіть краще тих йол*пів , що вже є!!!
Реаліст Показати IP 20 Грудня 2016 14:25
Чи буде запропонована робота тим,хто зарахований в резерв,пройшовши всі етапи відбору в минулому році?
Не розумію Показати IP 20 Грудня 2016 14:45
Чому Фацевича не притягують до відповідальності за Княжичі чи сам куда небуть піде за провали починаючи з *світязя*

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus