USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині - літературно-гумористичний конкурс

7 Липня 2014 17:45
Третій літературно-гумористичний конкурс для учнівської і студентської молоді «Колодійчукові роси» оголосили у Володимирі-Волинському. Його засновниками стали дружина письменника Євгена Колодійчука, який народився у селі Мар'я-Воля, Жанна Колодійчук, редакція газети «Слово правди» та Володимир-Волинська районна бібліотека.

Мета конкурсу – виявити літературні здібності, відобразити любов до рідного краю, повагу до власного коріння.

Учасниками конкурсу можуть стати учні загальноосвітніх та професійних навчальних закладів міста й району віком від 14-ти до 18-ти років. На розгляд журі потрібно подати від двох до п'яти творів в одній з номінацій - гумор, ессе чи бувальщина, поезія.

Обсяг одного твору не повинен перевищувати двох сторінок друкованого тексту. Роботи оцінюватимуть за наступними критеріями: власне бачення подій, образність, оригінальність творчого задуму, рівень літературного викладу.

Творчі роботи, написані українською мовою, подаються у друкованому вигляді з позначкою - «На конкурс» до 10 вересня 2014 року на адресу: редакція газети "Слово правди", вулиця Драгоманова, 18, п/с 45, місто Володимир-Волинський.

Переможці визначатимуться у кожній номінації окремо.

Премія за перше місце - 500 гривень, за друге місце - 300 гривень, за третє місце - 200 гривень.

Кращі твори будуть опубліковані у газеті "Слово правди". Нагородження переможців конкурсу відбудеться удень народження Євгена Колодійчука, 12 вересня 2014 року.

Довідково. Народився Євген Колодійчук 12 вересня 1940 р. Закінчив факультет журналістики Київського державного університету ім. Тараса Шевченка. Працював у газеті «Молода гвардія», журналі «Україна», в газеті «Урядовий кур’єр».

Автор близько 10 книг сатири і гумору, а також популярних видань з питань нетрадиційної медицини та народознавства. Лауреат літературних премій ім. Остапа Вишні та Степана Олійника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus