USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині онкохворим малюкам закупляють дороговартісні порти

9 Квітня 2015 18:01
Благодійний фонд «СТОПРАК» розпочав закупівлю портів, які імплантують в організм дітей. Наразі закупили і встановили вже чотири апарати, а це означає, що лікування для цих діток буде значно легше.

Про це повідомили у прес-службі Фонду.

Діти, які хворі на онкологічні захворювання, проходять курс хіміотерапії, також їм виписують чимало препаратів, які вводяться через вени. Тонкі дитячі вени часто не витримують, а медикаменти спалюють їх зсередини. Окрім того, процес встановлення крапельниць дуже болісне, а тому це створює чимало проблем.

Зараз медицина пішла вперед, тож у світі давно використовують порти. Їх імплантують дитині і апарат може стояти три-п’ять років. Тому, фактично, увесь період лікування малюків не потрібно травмувати голками та системами.

Однак порти доволі дороговартісні, ціна одного – десять тисяч гривень, тож не всі батьки в змозі собі дозволити такий потрібний апарат. БФ «СТОПРАК» закликає усіх допомогти дітям одужати та зібрати гроші, аби якомога більше хворих, які перебувають в онкогематологічному центрі ВОДТМО мали змогу користуватись прогресивними медичними засобами.

До слова, нещодавно ТзОВ «Луцька картонно-паперова фабрика» перерахувала 9880 гривень. Тож вже наступного тижня ще одній дитині імплантують порт.
ДОВІДКОВО:

Надати фінансову допомогу онкохворим дітям можна за поданими нижче реквізитами: Отримувач – Благодійний фонд «СТОПРАК»

ЄДРПОУ – 37537784 р/р 2600802349723 у Волинському відділенні Центральної філії ПАТ Кредобанк, МФО – 325365,

або БФ «СТОПРАК», поточний рахунок 26006055501466, МФО – 303440. КБ ПАТ «ПРИВАТБАНК».

Обов’язково вказуйте ПРИЗНАЧЕННЯ ПЛАТЕЖУ та ВІД КОГО («Благодійна допомога від Іванова І.І.») (для того, щоб Фонд міг прозвітуватись за використання коштів).

Якщо ви перераховуєте кошти ЧЕРЕЗ ТЕРМІНАЛ Приватбанку, в Меню обирайте опцію «Внесення виручки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus