USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Троє в масках пограбували магазин на Волині: чоловіків затримали на місці

20 Січня 2015 07:00
Правоохоронці Володимира-Волинського по гарячих слідах затримали злочинну групу, яка 18 січня, пограбувала цілодобовий магазин «Маяк» у княжому місті.

Повідомлення про злочин до чергової частини Володимир-Волинського міськвідділу міліції надійшло від працівника магазину о 5 годині 10 хвилин.

Продавець повідомила, що у магазин увірвалися двоє осіб в масках та, погрожуючи ножем, заволоділи вісьмома тисячами гривень.

Як повідомила прес-секретар Володимир-Волинського міськвідділу міліції Аліна Матусевич, на місце події відразу ж прибула слідчо-оперативна група та кінолог з собакою.

«Проведеними заходами працівникам міліції вдалось встановити причетність до скоєного злочину двох жителів міста та одного жителя району. Двоє із затриманих раніше вже притягались до кримінальної відповідальності за важкі злочини та перебувають на випробувальному терміні.

Затримали молодиків, 1994, 1995 та 1996 року народження в одному з розважальних закладів міста. Правоохоронців хлопці не очікували, то ж опору при затриманні не чинили. Частину грошей вони вже встигли розтратити на одяг та харчі, решта, завдяки оперативності міліціонерів, буде повернута власнику магазину», - зазначає Аліна Матусевич.

За цим епізодом слідче відділення Володимир-Волинського МВ розпочало кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Тепер молодикам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
свояк Показати IP 20 Січня 2015 09:27
Накрили злодіїв напевне у розпусно-розважальному закладі Володимира-Волинському Метели у
Садом Показати IP 20 Січня 2015 10:35
а ти хто такий? напевно православний активіст мп.(Розпусно-розважальний) так чого ти туди ходиш святоша!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus