USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку пограбували магазин та побили жінку-продавця

9 Січня 2018 10:36
Злочинці забігли у продуктовий магазин та напали на продавця. Забравши готівку, вони втекли з магазину, поліції затримати злодіїв не вдалося.

Інцидент трапився вчора, 8 січня, близько 21 години неподалік ЗОШ № 17 в Луцьку.

Із власних джерел стало відомо, що нападників було двоє. Забігши в магазин, вони вдарили жінку-продавця по голові. Вона саме мила підлогу та готувала магазин до закриття. Обличчя нападники прикривали шарфом.

Невідомі взяли гроші і втекли.

«Після виклику поліції за 10 хвилин приїхали патрульні. Спочатку всі зайшли в магазин, але потім вийшли і одягнули бахіли, щоб сліди не затоптати. Поліція почала неподалік зупиняти перехожих, хто більш-менш відповідав опису та показувати постраждалій. Ще через дві години приїхали кінологи із собакою. Провівши слідчі дії, за години три постраждалу відвезли в лікарню», - інформують джерела.

У поліції підтвердили, що такий факт дійсно був, але злочинців затримати не вдалося.

Щодо стану жінки, медики Луцької клінічної лікарні кажуть, що їй надали першу медичну допомогу. Стан її стабільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
колись було Показати IP 9 Січня 2018 10:42
Першим ( коли була стара міліція ) завжди в таких випадках заходив експерт-криміналіст.... Мабуть, так воно було правильніше...
Лучани до колись було Показати IP 9 Січня 2018 13:29
А кого цікавить як правильно? Зараз цікавить щоб менше напрягатись
Шкірян Зіряк Показати IP 9 Січня 2018 10:50
Там недалечко цигани живуть, ромської національності. Може вони щось знають?
Вася Показати IP 9 Січня 2018 10:56
Луцьк перетворили на місто бандитів. ТО квартири то жінку вбили, невже поліція не може посиленіше працювати??? Якщо в місті такі кримінальні дії то чи потрбіна взагалі така поліція? За що їм зарплати платять, що вони катаються на авто? Ганьба владі і владі Луцька яка не вживає дій тим більше на свята! Коли наведе порядок чи треба людям виходити на мітинг і до Гунчика чи його це не торбує?
Дану до Вася Показати IP 9 Січня 2018 12:22
Вони і так посиленіше працюють - от нещодавно дітей катали у патульних машинах, кішечку через дорогу перевели (правда вона не хотіла, але то таке). Так що Ви не праві.
Закон до Вася Показати IP 10 Січня 2018 11:49
А що їм дозволяє закон окрім катання дітей?
Ага Показати IP 9 Січня 2018 10:58
Якби владу так грабували і тому подібне то вони б зразу "заворушились" . Там поліцію вистроять і їх захищає а простих людей немає кому захистити!
Franz Vansovich Показати IP 9 Січня 2018 11:19
Я так скажу. Грабують у всіх країнах, і в країнах не розвинених і в країнах, що розвиваються і в високорозвинених. Грабують дрібні магазинчики і великі, автозаправки і банки... но !!! В одних країнах грабують один магазинчик в рік, а в інших - один магазинчик на годину. Безкарність породжує новий злочин. Якщо не кинути всі сили на пошук цих грабіжників (нехай навіть вони взяли в касі 100 грн.), але якщо їх не знайти, то через місяць-три-півроку... злочини будуть повторюватися. Найстрашніше не сам злочин, а його безкарність.
луцьк 55 Показати IP 9 Січня 2018 11:25
якже дістала це безпорадність поліції! луцьк перетворюється в центр злочинності. розвели кубла гральних автоматів, ніхто не може їх закрити. цигани на автовокзалі попрошайнічають, нагліють. таке враження що поліція створена для формальності. що з нею що без неї те саме.
Вася Показати IP 9 Січня 2018 11:29
Є парлелі між вчорашнім пограбуванням і вбивством біля Загсу? По цим подіям нема ніяких коментарів поліції, логічно припустит що щось знають, і щось роблять. Інфи немає в службових цілях.
Анонім Показати IP 9 Січня 2018 11:49
а відеоспостереження у тому магазинчику було ? чи жаба вдавила поставити ?
Анонім Показати IP 9 Січня 2018 13:27
А де ж те підсилення поліції самообороною і нацкорпусом??? де обіцяне патрулювання і захист??? Ау, активісти!!! Горлопани х**ві!
Sonya Показати IP 9 Січня 2018 14:24
Біля того магазину завжди ввечері страшно проходити. Все місцеве би?лоття сповзається. Поліції там роботи завжди є, тільки у цей район вони не заїжджають. Так само як і біля магазину "7/23", що недалеко знаходиться.
Лучанин Показати IP 10 Січня 2018 08:54
Перевести всіх патрульних на піше патрулювання, як було раніше, підкорятися по вертикалі, начальнику поліцію Луцька в якого є хоть юридична освіта і досвід. Згадайте хто раніше був начальником ППС, а це тільки тільки ті, хто сам не один рік походив пішком по місту. Згадайте Беркут, який чергував в складі двух груп, але за декілька хвилин завжди прибував на місце події, якого боялися і водночас поважали.
356 Показати IP 11 Січня 2018 20:55
"Спочатку всі зайшли в магазин, але потім вийшли і одягнули бахіли, щоб сліди не затоптати" - Пінкертон відпочиває.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus