USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині оштрафували депутата сільської ради за виділення земельної ділянки братові

3 Листопада 2021 13:19
На Волині депутат сільської ради, який проголосував за виділення своєму братові земельної ділянки, сплатить штраф.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волинської області.

Маневицький районний суд, розглянувши за участі прокурора Камінь-Каширської окружної прокуратури протокол про вчинення депутатом однієї із сільських рад Камінь-Каширського району адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією, притягнув обранця громади до відповідальності у виді штрафу.

З'ясувалося, що депутат сільради на сесії у лютому 2021 року, всупереч вимогам ч. 1 ст. 28 Закону України "Про запобігання корупції", не повідомив сільську раду про наявний конфлікт інтересів, а також вчинив дії та прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, проголосувавши за виділення рідному братові земельної ділянки площею 0, 4 га для ведення особистого селянського господарства.

Суд визнав його винним у порушенні вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів (адміністративні правопорушення, передбачені ч.ч. 1,2 ст. 172-7 КУпАП) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 3400 грн. зі сплатою судового збору понад 450 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дмитро Показати IP 3 Листопада 2021 15:01
НА ВОЛИНІ ОШТРАФУВАЛИ ДЕПУТАТА СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ЗА ВИДІЛЕННЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ БРАТОВІ- Надіюсь воно того варте?.Земельна ділянка лишилась в сімї! 3850 грн за 0,4 га гарне придбання .
Народна прокуратура Показати IP 3 Листопада 2021 19:53
Виявляється, якщо ти брат сільського депутата, то й земля для тебе є. А так ні для кого її немає
Микола до Народна прокуратура Показати IP 3 Листопада 2021 22:34
А учасника АТО землі нема, і села і міста відмовляють. Хоча по закону їм положено виділити землі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus